Jan 24, 2012

A disparut clopotul din turnul Casei Sfatului!

Un fapt de o gravitate fara precedent a avut loc in aceasta seara, in timpul mitingului organizat de USL Brasov in Piata Sfatului: clopotul din Casa Sfatului, cel mai vechi din Brasov, datand de pe la 1690, s-a volatilizat. Angajatii muzeului de istorie sunt inca socati de cele intamplate.

Cu toate acestea, ei tin sa multumeasca public unui grup de protestatari ai USL aflat foarte aproape de cladire si care a tinut mortis sa ajute la identificarea cauzelor disparitiei. Iata-i pe acesti cetateni vrednici de stima noastra, care pe langa implicarea lor civica si patriotica pentru afirmarea valorilor constitutionale, si-au dovedit si dragostea neconditionata fata de simbolurile neferoase ale brasovenilor.
Curios este ca dupa ajutorul oferit de acesti patrioti au disparut si ciocanele aferente clopotului. Politia nu are inca nicio pista.

Foto: newsbv.ro

6 comments:

  1. Anonymous11:40 PM

    Foarte tare postarea. Am ras cu lacrimi :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous11:32 AM

    Cam subtire aluzia si cam nasoala perspectiva de fi dat in judecata!
    Publicistic vorbind,materialul este slabutz!Cat despre poza,pai orice berbec de avocat ar putea depune o plangere in numele celor care apar in clar acolo ca faci misto de zona lor de domiciliu si ii incadrezi destul de transparent in randul infractorilor...
    Materialul tau nu poarta nici o mentiune ca ar fi altceva decat informatie pura iar la Apatza nevoia de bani este reala!

    ReplyDelete
  3. Berbecul ala de avocat ar putea, de exemplu, sa depuna plangere si impotriva celui care i-a adus de la Apata, mai exact deputatul PNL Mihai Dontu, ca i-a tratat discriminatoriu cand le-a dat bani ca sa protesteze la Brasov. Pai ce, daca sunt tigani inseamna ca constiinta lor civica este de vanzare?

    ReplyDelete
  4. Anonymous4:42 PM

    No vezi,acum compari cat ai putea sa scoti tu ca avocat din vanzarea fara acte si taxe legale a constiintei rromane cu cat ar putea sa scoata alt avocat din articolul care insoteste poza publicata de tine..:) Una-i una si alta-i alta! hawk!

    ReplyDelete
  5. Corect, situatiile sunt diferite. Intr-una e o gluma caznita a unui obosit, iar in cealalta este o realitate serioasa cu parlamentari si alegatorii lor responsabili

    ReplyDelete
  6. Anonymous2:19 AM

    Vezi tu,bace ancestral si obosit,inamovibilul hotaraste,nu noi!Indubitabil,Doamne ferestre sa se ajunga acolo ca iar au olandezii motiv de contre la shenghenuiala!Am zis,hawk!No,asta-i!

    ReplyDelete