Jan 29, 2012

Sexy-consiliera deputatului Postolachi

Deputatul PDL de Brasov Florin Postolachi nu are gusturi rele in ce priveste selectarea colaboratorilor sai. Iata, ei sunt foarte implicati in activitatile partidului, dupa cum ne demonstreaza consiliera sa, Andreea Necula.

Si chiar in afara sediului, Andreea Necula nu sta degeaba. Dupa cum ne arata pe Facebook, consiliera lui Postolachi depune eforturi serioase pentru a recuceri electoratul.





Trist pentru Opozitie, electoratul n-a ramas insensibil:

13 comments:

  1. Anonymous3:56 AM

    Constat ca odata cu trecerea anilor unii sar cu nonsalanta peste maturitate direct la un aparent ironic dar virulent comportament tipic celor aflati in rezerva si retragere...
    Nu vreu sa fiu rau dar nu inteleg ce te deranjeaza;Ca fata este faina,ca are cont pe FB,ca e la PDL sau ca ai incercat si nu te baga in seama?
    Daca umbla cu batic pe la biserici sau manastiri era mai buna? Cand vrei sa arate ca e frumoasa,la 50 de ani?
    Hai sa nu fim rai,gratuit sau nu! Nu?

    ReplyDelete
  2. Ia nu mai fii atat de constipat, s-a mai inviorat si blogul asta, ca s-o fi saturat lumea de aceleasi mutre de scripcari, cancesti si alti bipezi binefacatori

    ReplyDelete
  3. Anonymous3:35 PM

    Te-ai enervat!? Nu-i bine,creste tensiunea,albeste parul,scad performantele sexuale...:)
    Dincolo de tot,bine ca recunosti ca ai un blog trist!Nu te infuria aiurea,apreciez ca doar in mica parte vina este a ta,pana la urma un blog nu poate fi mai vioi decat comunitatea in care isi are domiciliul proprietarul!Nu?
    PS Nu am reusit sa ma constip de multisor pentru ca mananc si beau sanatos,obligatoriu slana,branza si ceapa o data pe zi!Asa mi-a recomandat medicul cu care din cand in cand mai trag cate o palinca!

    ReplyDelete
  4. Anonymous9:11 PM

    Va e ciuda ca fata e frumoasa?..e cea mai tare consiliera pe care o are Florin Postolachi si cea mai desteapta.
    Nu ai cum sa ajungi la ea niciodata...fericitul e altul.deci..iti poti lua gandul de la ea!

    ReplyDelete
  5. Anonymous11:04 PM

    mneam,mneam,mmmm...parca mai ieri erau asa si Cristinica sau Oneluta...cum trece vremea, Doamne Domnne
    Asa incep toate ....

    ReplyDelete
  6. Ciuda este imensa, ca sa raspundem si ascultatorilor. Mai ales acum, cand si-a sters pozele astea de pe contul de facebook, de nu mai putem s-o admiram :))

    Pana la urma, cine este mai deranjat de farmecele consilierei? Noi, ca le pastram aici, sau chiar dansa, ca s-a grabit sa scape de ele?

    ReplyDelete
  7. Anonymous12:54 AM

    :) Si uite asa din blogger jucator ajungi blogger muzeograf...Ea sterge,tu pastrezi,esti un fel de Vasilica Oltean mai pragmatic!?
    Ti-am spus eu ca odata cu trecerea anilor te schimbi? nici nu sesizezi cand apare schimbarea,pana la urma esti un simplu muritor,nu?
    Lasa supararea,ce este ,este,ce nu este,nu este!Asta este!

    ReplyDelete
  8. Anonymous1:16 AM

    Eu sunt ala cu blogger jucator,uite,ca sa nu ramai suparat si sa faci,Doamne fereste,vreo depresie iti dedic o melodie:http://www.youtube.com/watch?v=ZSLnnnYtA5g&feature=fvst

    Sa sti ca dincolo de tot si de toate Brasovul are nevoie de oameni ca tine!Sau si de oameni ca tine,ca prea multe capete stau plecate si prea multi barfesc aiurea pe la colturile Modaromului!
    PS Cred ca esti primul blogger brasovean care primeste o dedicatie... E ceva,nu?

    ReplyDelete
  9. Anonymous2:24 PM

    Bravo Andreea!Sa te mandresti ca arati bine...si nu te lasa afectata de prostiile unora.
    Esti un exemplu pentru toata lumea..mai ales pentru acele persoane care iti vor raul.

    ReplyDelete
  10. Anonymous4:10 PM

    Este simpatica don’soara respectiva. Si tinerica. Problema ar fi alta: ea sau seful domniei sale au expertiza necesara pentru ceea ce trebuie sa faca acolo, la un cabinet parlamentar? Fac ei diferenta intre sistemele fiscale sau intre cele de asigurari sociale? Inteleg un concept de dezvoltare durabila? Cred ca nu. Si vina nu e a ei. Vina e a celor care se duc la carnaval din 4 in 4 ani. Si au subiect de discutie la betie sustinandu-si arlechinul sau colombina ...

    ReplyDelete
  11. Anonymous10:01 PM

    Asta da prostie!Eu unul care o cunosc pe Andreea de atat timp...pot spune ca este o fata extraordinara si sa stii ca indiferent de ceea ce tu ai postat lumea este destul de matura incat sa inteleaga ca tu vrei sa faci rau acestor persoane...Frumusetea ei...multe fete si-ar dorii sa o aiba insa Andreea a depasit stagiul de fetita..e o femeie care munceste care nu se lasa doborata de toate prostiile pe care unii le arunca...parerea mea e ca tu iti pierzi timpul cu asa ceva....DEGEABA!!

    ReplyDelete
  12. Anonymous5:20 PM

    Cata invidie..cata rautate...nu bagati in seama aceste prostii...
    Andreea sa nu te afecteze aceste lucruri..bravo tie ca esti o luptatoare in viata.
    Sa nu uit...pe zii ce trece tot mai desteapta si frumoasa te faci!

    ReplyDelete
  13. Anonymous4:47 PM

    shi brashovencele sunt pt. sex.

    ReplyDelete