Mar 7, 2012

Campania electorala, faza pe intelectualisme



Nici n-ai fi crezut ca sunt atatia intelectuali fini implicati in luptele politice. Deocamdata se iau de gat academicienii lui Puchianu (Gazeta Brasovului) cu cei ai lui Cancescu (Brasovul Tau). Cand vor intra in ring si cei ai lui Scripcaru (Transilvania Expres) sa vezi atunci dezbateri furtunoase despre rolul anacolutului in structura sintactica a frazei.

1 comment:

  1. Anonymous12:34 PM

    Indubitabil,se pare ca la Brasov,cei care de voie/de nevoie se sforteaza sa incerce sa-si asume calitatea de baron de interes local sau judetean sunt viu animati de dorinta de a plamadi si coordona manipulist ceva institutii obligatoriu declarat independente de presa!
    In context,apare in toata penibilitatea si splendoarea ei frumusetea profesiei de ziarist deontolog platit sa fie vector purtator de opinii dezechilibrate pe-o parte!
    Pe de alta parte,ca un corolar, se impune o amara constatare.Adica sa mor eu daca exista vreo deosebire intre ziaristul contemporan de la poalele Tampei si propagandistii oficiosului judetenei de partid de dinainte de 1990!Ba,cred ca exista,aia de dinainte mancau mai mult cascaval sau carne de calitate si fumau mai multe tigari bune!In plus,ziaristii propagandei pe stil vechi nu pareau sa aiba nevoie sa fie trecuti pe caiet la carciumi sau la alimentara de cartier...Cam asa!

    ReplyDelete