Sep 21, 2012

Brasovul, acest Bragadiru al Ardealului

Numele manelistului preferat al cuplului Ceausescu, Adrian Paunescu, a fost dat unei strazi (alei) din Brasov, in semn de inalta stima si aleasa pretuire. Asta inseamna ca brasovenii care au iesit pe strazi in noiembrie '87 si decembrie '89, pentru a da un sut in curul cel aprig pupat de Paunescu, au fost niste marsavi, iar moartea lor nu merita nici flegmele pe care le culegea manelistul in decembrie 1989 prin Bucuresti.

Cu aleea Adrian Paunescu, Brasovul va putea sta mandru alaturi de celebra comuna Bragadiru de langa Bucuresti, singura localitate din tara unde se mai afla o strada Adrian Paunescu.

Propunerea a apartinut PSD, cum altfel, mai exact consilierului local Mihai Ghirda, ca sa demonstreze ca si interlopii sunt rafinati si au cultura. De fapt, dupa cum singur spunea, acest proiect a fost singura lui idee prin Consiliul Local, in rest fiind preocupat sa transfere spatiile comerciale ale Brasovului in proprietatea sa.

Este interesant de stiut daca si partenerii liberali ai PSD au votat in Consiliul Local pentru a-l elogia pe tambalagiul comunist Paunescu si a ne ridica astfel la standardele culturale ale comunei Bragadiru. Ce-i drept e posibil ca Bragadiru sa fi gazduit vreun scuipat in praf de-al Bratienilor.

Explicatii pentru foto se gasesc AICI.

3 comments:

  1. Anonymous6:39 PM

    Foarte bine zis "Bragadiru"!
    Singura fabrica din tot Brasovul care a supravietuit nedemolata si cu functiunea de dinainte de Prapad este fabrica de bere.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous3:59 PM

      Ai punctat esentialul,bace! Oricum,din pacate,in acest context,Brasovul pare condus acum de personaje cu o probitate morala sau profesionala de categoria alora care au propus/decis/acceptat sa boteze urbea de la poalele tampei cu numele lui Stalin! Macar aia aveau o scuza,o frica de sistem,astia de acum sunt jalnici si atat!Nu-i bai,timpul le rezolva pe toate,petele insa vr ramane...

      Delete
  2. Anonymous7:56 AM

    A vrut sa fie ironic dar e jalnic autorul, cine o fi el ca nu am vazut si nici nu am cautat, un anonim, oricum, care se trezeste deodata ca poate el desparti binele de rau si pune etichete. Oricum de Paunescu am auzit si m-aincantat poezia lui... pana la urma cu asta ramanem. Nu va mai hazardati domnilor ... si doamnelor.

    ReplyDelete