Dec 12, 2012

Excelenta Sa, Clanta lui Scripcaru

Revenit la Putere, pe Constantin Nita l-a apucat din nou curajul. Luni, a anuntat ca-l va da afara pe un anume Dorin Enache, sef pe la Directia Sanitar-Veterinara. Vina omului este ca "a lins clantele pe la George Scripcaru"(sursa).

Interesanta expresie, mai ales ca se aplica perfect si in intregime unui alt sef, dupa care Nita nu trebuie sa se uite foarte departe. Este vorba chiar de seful organizatiei municipale a PSD, Mihai Ghirda, fostul sau sofer. Clanta lui Scripcaru era atat de vizibil infipta intre falcile lui Ghirda incat BrasovNews a dedicat evenimentului doua articole. Tradare in USL Brasov! Ghirda atarna la clanta lui Scripcaru si Prins cu clanta-n gura, Ghirda o da la intors

Insa, lui Nita i se pare perfect normal ca un sef din Opozitie sa saliveze pe clanta unuia de la Putere, cel mai bun exemplu fiind el insusi. La un moment dat, Excelenta Sa Scripcaru nu mai stia pe unde sa-si ascunda clanta, la care se straduia sa ajunga, chiar si prin telefon, limba lunga a lui Constantin Nita. Doar avem inregistrari, nu vorbim din barfe precum presedintele PSD Brasov.

Motivul logic pentru care Enache va fi demis este ca clanta lui Scripcaru a devenit sfanta si nobila dupa ce a fost acoperita de saliva pesedista. Daca a mai ajuns pe dansa, Excelenta Sa Clanta, vreun strop din alta parte, pacatosului trebuie sa i se taie limba, mainile, capul si sa i se ia scaunul.

1 comment:

  1. Anonymous3:46 PM

    Ce pana mea se intampla prin Iashov? Au ajuns moldovenii sa se linga reciproc in orasul Stalin!?

    ReplyDelete