Dec 2, 2012

Florian Staicu, dovada vie ca sahul nu este numai pentru inteligenti

Legenda spune ca sahul este sportul mintilor ascutite. Senatorul PDL Florian Staicu face praf aceasta credinta milenara cu un simplu videoclip de campanie.

Florian Staicu a dorit sa arate poporului alegator si calitatile sale umane. Stati linistiti, nu va emotionati, nu este vorba despre calitatea de fiu al lui Ion Staicu, fost sef al Militiei comuniste din Brasov, care i-a rupt in bataie pe capii revoltei de la 15 noiembrie 1987, iar mai apoi, cand a mai intinerit cu vreo 20 de ani, a vrut sa    rupa si lenjeria intima a unei studente. Nu, Staicu junior a vrut sa arate brasovenilor cat este de sahist.

Ce a iesit este lucrat dupa un scenariu stupid de film porno. O fata explica stangaci ca vrea sa-l cunoasca mai bine pe Florian Staicu, "desi este campanie electorala". Cum in campania electorala candidatii stau de obicei ascunsi, Staicu se lasa gasit intr-un subsol, la un birou amenajat in graba. Fata apare toc-toc si il provoaca la sah, muta de doua ori cu grija sa nu-si strice manichiura dupa care senatorul o anunta, ca un gentleman, ca i-a dat sah-mat. Fata pune mana pe microfon, in sfarsit ar trebui sa inceapa actiunea. Cand colo, fata anunta o surpriza: merge printre brasoveni sa-i intrebe ce parere au de "domnul Stancu". Profund dezamagiti, vizionam in continuare.

Toti brasovenii intrebati il cunosc si au fost ajutati de senator. Unu' si-a pus o proteza, o doamna a primit sprijin pentru copii, o tanti in varsta multumeste si ea. Ori fata are un instinct formidabil de a-i depista pe cei atinsi de aura lui Staicu, ori n-a scapat niciun brasovean de binefacerile senatorului.

Cadru inapoi in subsol, el si ea. Hmmm, poate acum. Nicio sansa. Staicu isi dezamageste tatal si sta politicos cu mainile pe masa. Se arata sincer surprins ca brasovenii il iubesc atat de tare, iar nimeni nu se prinde ca insusi el a trimis echipa de filmare la oamenii aia amarati pentru a-si plati datoriile. Fata zambeste fericita, nu se stie de ce. Vizionare placuta!

2 comments:

  1. Anonymous12:57 PM

    Macar asta stie sah, Campion județean la Șah..Asta a demonstrat ceva. Dar ceilalti contracandidati ce calitati au ?

    ReplyDelete
  2. Mihai B6:14 PM

    Bravo, Staicule, ti-ai dat un comentariu!!! E trist ca asa un cretin a ajuns in Senatul romaniei, omul e un tampit notoriu si un labagiu!
    E cadru didactic la facultatea de Stiinte Economice de la Baritiu, WC-ul privat care se desfiinteaza!

    ReplyDelete