Apr 8, 2013

Portret de viceprimar PNL: Tanar muncitor, harnic si foarte spagar

Viceprimarul PNL al comunei Sanpetru, Sebastian Poiana, a fost filmat saptamana trecuta de PRO TV  in timp ce accepta sa manareasca o licitatie in schimbul unui comision de 15% din valoarea cotractului.

Cum, ca de obicei, subiectul nu prezinta interes pentru presa locala, mai jos este inregistrarea. Spagarul Poiana se manifesta de la minutul 2.


Dupa cum aflam de pe site-ul PNL Brasov, Poiana este de fapt un "un tânăr muncitor, harnic şi foarte ambiţios".  D-aia nu-l da PNL-ul afara, ca s-a apucat iar Basescu sa haituiasca valorile partidului.


36 comments:

  1. Anonymous8:51 AM

    eu nu tin cu ursu', dar fata aia spunea ca 15% din banii de la guvern merg la Primarie, nu la viceprimar ... pe de alta parte, daca era asa nu inteleg cum se inregistrau banii in contabilitatea Primariei ? Venituri din trafic de influenta? In orice caz, Poiana a pus-o de mamaliga (ca sa zic asa) :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9:03 AM

      Asta stii tu ca nu merg la VICEPRIMAR !??? Nu se vede clar intentia lui? Cat poate fi trucat materialul? O merita saracul Poiana =)))

      Delete
    2. Anonymous11:59 AM

      https://www.youtube.com/watch?v=BGAYnhgBdFA

      Delete
  2. Anonymous10:02 AM

    la o analiza mai amanuntita a reportajului oferit de "extraordinarul post de stiri protv" se poate observa reaua intentie a celor care au facut reportajul-
    in primul rand ei au prezentat un montaj fectuat dupa bunul lor plac in studio , ar fi trebuit sa prezinte tot dialogul care a avut loc ... si apoi sa traga concluziile, dupa mine nu a fost decat un linsaj politic cu ajutorul media.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9:07 AM

      Pai daca ai fi din patura domnului linsat...nu ai mai povesti asa ! Daca era trucat nu se disculpa atata si nu avea atitudinea de copilas cu galetusa la nisip care a fost certat de mamicuta lui !

      Delete
    2. Anonymous11:30 AM

      In ultima parte a reportajului se vede experienta ( de 4 clase) in dialog si stapanirea de sine in momente critice create chiar de el. Omul e labil in reactii.

      Delete
    3. Anonymous1:39 PM

      Taranul tot Taran e , chiar daca are camasa , un "ifone " , plimba fetilii blonde pe banii publici si miroase a transpiratie ca a lins destul la sefiii

      Delete
    4. Anonymous2:52 PM

      Pro tv este unul din singurele canale tv care mai prezinta situatia reala din Romania si nu una la comanda politica, cum sunt Antena 3 Realitatea sau RTV. Reportajul nu are cum sa fie trucat cuvintele care apar in discutie sunt cele pe care D Poiana le-a spus cu gura lui, cunoscand subiectul si latura discursului deci initiatorul anonim cu " montaj efectuat dupa bunul lor placa ....." habar nu are ce vb. Jocul cu interpretarea cuvintelor " catre primarie, catre dvs, primariei" nu isi au rostul intentia e clara. Motivarea sau modul cum se scuza D Poiana e aberanta si denota " buna pregatire"

      Delete
  3. Anonymous12:03 PM

    Linsaj sau nu din reportaj reiese clar intentia si naivitatea de care da dovada domnul Poiana, care nu se impotriveste in moment ce i se ofera clar SPAGA PUNCT.

    ReplyDelete
  4. Anonymous1:50 PM

    Sa vedem ce masuri se vor lua, sau daca domnul Poiana Sebastian constientizeaza gravitatea actelor sale si isi da demisia. Oricum Domnul Poiana este distrus din punct de vedere politic.
    Sa ne tineti la curent

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9:20 AM

      Lasa sa fie distrus saracul Poiana ca el la randul lui a distrus pe alti. S-a dus naibii imaginea lui de un politic PNL ce se face de mana lui se numeste lucru manual. Dumnezeu nu da cu paru' da cu ce trebe ! Nu stie lumea ce hiena e el imaginea de om harnic muncitor si mai cum? Curvar, spagar, plin de interese, avid de putere, nemultumit de salariul lui de viceprimar, dar ce afaceri o mai fi facut cu primaria daca in material a vorbit asa atunci are precedent.

      Delete
  5. Anonymous11:00 PM

    Da da hu hu ---- jos basrscu!!!! :-)))))

    ReplyDelete
  6. Anonymous2:42 AM

    Clar e o pata pentru PNL acest domn iute la facut bani pe spinarea contribuabilului.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9:29 AM

      Vine curtea de conturi si face lumina nu scapa nimeni prea multi bani pe apa Siretului

      Delete
    2. Anonymous9:35 AM

      Cum se folosesc masinile Primariei Sanpetru? Toata ziua prin Brasov vicele cu masina primariei o fi si sofer cumva? Pe banii cui de motorina? Ce telefoane are vicele tot din salaru amarat de bugetar? Ce casa are vicele o fi vreo mostenire a matusii Tamara?

      Delete
    3. Anonymous11:32 AM

      Pai functia de Viceprimar e asociata in momentul de fata cu cea de sofer si cam atat.

      Delete
  7. Anonymous7:54 AM

    vb popi sa nu preacurvesti cu gindul !!!aici a cam pecito
    nu e departe sa o faca si cu fapta !!!

    ReplyDelete
  8. Anonymous12:59 PM

    precum vechiul proverb,-fa ce face popa nu ce zice popa.!!

    ReplyDelete
  9. Anonymous2:30 PM

    Cred ca oameni din administatie ( primari,viceprimari ) ar trebuii alesi si in functie de experienta lor cu oameni e inadmisibil sa se aleaga un om in functie, care nu a muncit o ora in viata lui, care nu are experienta cu oameni, care nu are o profesie. Daca nu a facut nimic pentru el ( scoala, loc de munca , alte realizari) e clar ca nu va face nici pentru comunitate. Acesti oameni vor fi tentati sa puna mana pe bani nemunciti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9:10 AM

      De acord un om slab din toate punctele de vedere nu are ce cauta in fruntea comunitatii! Poiana a fost tinut in puf de parinti si in rest de altii !

      Delete
    2. Anonymous11:26 AM

      Cea mai tare poanta e ca se vede primar al localitatii in urmatoru mandat ( asa se lauda). Sa presupunem prin absurd ca o sa fie primar ( Doamne fereste) va dati seama ce haos si scurgeri de fonduri o sa fie.

      Delete
    3. Anonymous1:29 PM

      Asta depinde de noi toti ce alegem. Pana alegem il destituie ca a stricat imaginea partidului si a lins prea multe farfurii

      Delete
    4. Anonymous3:00 PM

      Un om fara pregatire si dornic de lucruri pe care nu le merita nu poate ajunge departe. Chiar daca domnul Poiana a ajuns viceprimar(din greseala) asta nu inseamna ca va avea o cariera politica...

      Delete
    5. Anonymous4:23 PM

      Cum din greseala? Doar a fost numit prin vot de consilierii care mai de care alesi de cine ?

      Delete
    6. Anonymous4:27 PM

      Domnul Poiana Sebastian ii spala rufele lui Rusu sau pacatele propri ?

      Delete
  10. Anonymous9:36 AM

    http://www.bzi.ro/un-bmw-spaga-pentru-viceprimar-202638

    ReplyDelete
  11. Anonymous9:52 AM

    ia uite vila lu sebastian
    http://cazare-ca-in-povesti.blogspot.ro/2010/12/vila-sebastian.html

    ReplyDelete
  12. Anonymous2:27 PM

    Super reportaj asa se vede adevarata fata a oamenilor care ne conduc, care nu fac nimic, mai mult incurca mersul normal al lucrurilor. Cat despre domnul Poiana nimic de zis atat stie atat face sau mai bine zis nimic nu stie nimic nu face. Poate cu reorganizarea asta sa mai scapam naibi de atatia trantori care se prefac ca lucreaza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous12:20 PM

      Eu m-am mutat de curand in Sanpetru o comuna frumosa
      si am avut prileju sa il conosc pe acest individ. SOC !!!! cum naiba ajung astfel de oameni in pozitie de conducere nu stiu care nu cred ca pot sa isi administreze nici problemele lor. Replica " DA Da facem se rezolva ......." . Pacat o comuna frumosa cu perspectiva mare dar plina de carpeli si fusereli si la drumuri si pa peste tot. Pacat asta e

      Delete
    2. Anonymous1:26 PM

      http://www.acstampa.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=663:acs-tampa-invitata-la-zilele-comunei-sanpetru-&catid=19:articole

      Delete
    3. Anonymous1:27 PM

      http://7sport.ro/acs-tampa-actiune-promovare-fotbalului-sanpetru/

      Delete
    4. Anonymous2:53 PM

      Da, bate mingea pe maidan ca se pricepe Dl. Poiana, nu iti trebuie prea multa carte.
      Si daca astea sunt lucrurile care le-a realizat pentru comuna si se lauda cu ele e clar. Problemele Sanpetrului sunt altele mult mai grave.

      Delete
  13. Anonymous11:31 AM

    Bina ca are grija el de toate. Toata ziua se plimba cu masina primarie in interes propriu ba la fotbal ( ii cara pe toti )ba la peste, ba cara o blonda si o baba cu el ( asta foarte des cred ca fac piata).Toata ziua circula aiurea pe banii de impozite platiti de noi. Din ce am vazut masina e luata cu fonduri europene, daca ar afla nemtii pentru ce platesc ei contributii mari catre Uniune si cum se cheltuiesc banii s-ar zgaria pe retina.

    ReplyDelete
  14. Anonymous1:23 PM

    Domnul respectabil din cartierul unde locuiesc :))), ia sa bagam pe grup, cum draqu a fost reales??? Bine ca el isi negociaza interesul si drumurile arata ca dupa bombardament in cartier, mi-am rupt masina, o sa fac adresa sa imi plateasca reparatiile din aia 15 %.

    ReplyDelete
  15. Anonymous6:36 PM

    ceva de actualitate
    http://www.bzb.ro/stire/dosar-penal-pentru-artificiile-de-la-sanpetru-a106610

    ReplyDelete
  16. Anonymous7:00 PM

    tot el ??? :)))))))) cred ca a luat 15 % din fitil si a explodat BOOOMMMMM

    ReplyDelete