Jun 12, 2013

Valetul lui Maior merge la puscarie. Urmeaza si "reprezentantul societatii civile"


Ovidiu Tition, partener vechi de escrocherii al lui Dorin Lazar Maior, a fost condamnat definitiv la trei ani de puscarie. Indurerat, isi ia adio pe Facebook.


Dorin Lazar Maior, pesedist de frunte, seful revolutionarilor brasoveni si fost "reprezentant al societatii civile" in Consiliul Judetean prin gratia lui Aristotel Cancescu are si el o condamnare de sapte ani de parnaie pentru santaj. Deocamdata este la recurs, dar sa nu-si faca griji, Tition s-a apucat deja sa-i incalzeasca locul in celula.

UPDATE. Avem si parerea lui Tition despre prietenii sai din presa :)

8 comments:

  1. Anonymous12:05 PM

    Povestiti-ne un pic despre Tition si scafandri, va rugam. Ca va povestim si noi ceva apoi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. N-am avut onoarea de a fi in anturajul lui Tition. Care-i faza cu scafandrii?

      Delete
  2. Anonymous10:51 AM

    Mda, zilele astea m-am uitat si eu pe materialele publicate in general pe acest blog. Pline de bune intentii, intr-adevar, de bun simt, e drept, echilibrate. Dar ceva inspira solitudine,neadaptare(poate voita) la modul de propagare al informatiilor azi. Multe vad ca sunt din sursa deschisa, ceea ce nu e rau, desigur, dar tot asta vad si "ceilalti"...ca nu sunteti "insideri". Imi pare rau sa spun, dar nu veti reusi sa castigati nici o campanie impotriva "inramatului" de la panou' din dreapta, nea Paraschiv, daca nu va adaptati la modalitatea de a face cunoscute informatiile in ziua de azi. Un articol pe un colt de pagina in "Puterea" sau "Ziua", nu rezolva nimic. Stiu cine scrie pe acolo(ca orientare profesionala), dar evident nu e destul. Go national...in the big league. Fara orgolii. "Let them remember, the night they played the Titans!" - un fost artificier.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adica Go Antena 3 style :) Evident ca o astfel de campanie la un asa nivel l-ar face pulbere pe securist, n-ar ramane nici stelele de pe epoleti dupa el, insa astia mari se misca doar cand le sunt afectate interesele financiare. Iar Paraschiv este cu aia mari, nu face bani numai pentru el.

      In rest, prea putini sunt interesati de astfel de teme, care tin de respectul pe care si-l acorda un popor, o comunitate. Dupa cum se vede, perseveram.

      Delete
    2. Anonymous1:09 PM

      Perseverati in ce, Dumnezeule? In martiriu? Ala-i locu' lu' Cristos, noi suntem oameni si viata e una singura, nu avem timp. Vrei medalii? Doar cu asta o sa te alegi, cu medalii si o sa zica lumea ca ce baiat bun erai. Care-s aia mari? In afara de triunghiu' de aur. Sa nu dea astia de Hoarda de Aur...Deci, pentru cine face asta bani? Fara aia 3 enumerati cu alta ocazie, ca pe aia i-am retinut. Mai e altcineva? Mai e asta seful judecatorilor si al medicilor? Ca asa se subintelege, ca e seful mafiei locale.Cine-i in acte actualul responsabil pe activitatile astea de la SRI? Ca Paraschiv e la pensie oficial.Ca pare ca nu exista un actual sef, nu de alta, da' afecteaza imaginea institutiilor. Si la cum se complac cei de la SRI, in atitudine non combat(nici o dezmintire, nici un sunet), ne dau de inteles ca-l sustin si ca inca e sefu' lor...

      Delete
    3. Cine a zis ca sufera? :) Dar hai sa mutam discutia acolo unde ii este locul, sa nu deraiam de la subiectul articolelor.

      Delete
  3. Anonymous11:23 AM

    MARE "BORFAS" ACEST TITION, ACUM ESTE UNE TREBUIE !

    ReplyDelete
  4. Anonymous7:33 AM

    Sper sa-i faca un buchet de vreo 8-10 ani ptr ambele dosare de le mai are :) Si sa stea cu Lazarica si cu penala aia de Aprofirei de era femeie de servici la revolutionati,de i-a pus Maior dinti in gura :)) Cine stie,cunoaste!!! Certificat de revolutionar,desi la " Revolutie " avea 10 ani,va dati seama ce-a facut ea la revolutie

    ReplyDelete