Sep 8, 2013

Dinita il injunghie pe la spate pe Dan Voiculescu. Antena 1 Brasov, controlata de dusmanii de la RCS-RDS

 Afaceristul Bendei, principalul adversar al Antenelor si al lui Voiculescu si-a infiltrat oamenii de incredere chiar in interiorul acestei televiziuni. Mai precis la Brasov, la Antena 1 Brasov pe care din 2008 a preluat-o taranul cu 15 case.

Dupa ce a fost tzepuit de prima echipa manageriala, condusa de nepotul lui Cancescu, Bogdan Rusu, tzaranul l-a numit director la Antena1 Brasov pe Sergiu Negritzoiu, un copil crescut pe santierele, pe atunci prosperului, Gotic SA. Sergiulica ajunge asadar la numai 25 de ani directorul Antenei 1 Brasov avind o singura calitate: este finul lui Bendei si prieten bun cu copiii actionarilor RDS-RCS, Bendei si Maftei.

Si tzaranul este prieten apropiat al lui Bendei cu care are la Brasov dese consfatuiri. Si tot la prietenul lui apeleaza atunci cind firma lui Bendei ii sisteaza serviciile, acum de cind nu mai are bani sa si le achite. Este foarte probabil ca Bendei sa aiba oameni infiltrati si in alte statii ale Antenelor din tara, dar la Brasov a dat lovitura: cu perechea Dinita-Negritzoiu stie tot ce misca in PC si in Antene.

Autor: Cetateanul Preocupat


1 comment:

  1. Anonymous5:59 PM

    Negritzoiu a fost coleg de clasa cu fiul lui Maftei in liceu, dupa care au locuit impruna pe perioada facultatii in Bucuresti. Dar el a ajuns acolo fiind fiul contabilei. Bendei si Maftei nu au nici o legatura cu punerea in functie a lui Negritzoiu.

    ReplyDelete