Oct 9, 2013

Serios, brasovenii sunt prostii lui Scripcaru? Aruncati-i blocatoarele la Primarie


Ianuarie 2011. Viceprimarul Brasovului, Miklos Gantz (PDL), recomanda brasovenilor sa-si achizitioneze dispozitive de blocare a parcarii pentru a evita necazurile.

"Regulamentul de parcare aprobat prin hotărîre de consiliu local nu le impune celor care au închiriat locuri de parcare în parcările de reşedinţă să-şi monteze dispozitive de blocare pentru a putea solicita ridicarea unei maşini care le blochează locul de parcare. Totuşi, pentru a se evita situaţiile neplăcute, li se recomandă celor care participă la licitaţiile pentru locuri de parcare să-şi achiziţioneze şi un astfel de dispozitiv". (sursa)

Octombrie 2013. Conducerea Primariei anunta ca dispozitivele sunt ilegale si ameninta brasovenii ca vor plati amenzi de pana la 2.000 de lei daca nu le elimina.

"De săptămîna viitoare, de la intrarea în vigoare a acestui Regulament, toate parcările de reşedinţă vor fi marcate vertical şi orizontal şi nu se va mai permite montarea dispozitivelor de blocare“, a declarat purtătorul de cuvînt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea. (sursa)

Ce s-a schimbat din 2011 pana acum? Nimic, conducerea Primarie este aceeasi, tot Scripcaru este jupanul. Dispozitivele au costat 150 lei bucata si au fost cumparate cu Scripcaru pe post de agent de vanzari numai de la anumite firme agreate. La cate zeci de mii de locuri de parcare sunt, firmele alea au scos niste profituri babane. Isi vor primi brasovenii banii inapoi? Vise, taica. Au fost luati de fraieri si mulsi de bani. Acum tot ei sunt amenintati cu amenzile, de parca ar fi niste inapoiati care nu vor ca Brasovul sa devina oras european. Aceeasi situatie ca in cazul pensionarilor. Scripcaru le-a dat gratuitate pe autobuze, dupa care i-a injurat ca sunt niste sarantoci care n-au alta treaba decat sa se plimbe prin oras.

La bataia asta de joc ar trebui sa se raspunda acum intr-un singur fel. Brasovenii sa ia fiarele alea galbene pe care au dat o gramada de bani si sa i le arunce lui Scripcaru in fata Primariei. Sa vedem daca mai are tupeu sa ii amendeze si pentru atitudine civica.

7 comments:

  1. Anonymous1:45 PM

    sincer, aia faceau toata ziua, autobuzele erau pline de oameni batrani care nu se mai plimbau prin parc si e plimbau cu autobuzul ... nu mi se pare normal ca autobuzele si fie pline fara loc sa stai jos de oameni batrani care efectiv se plictisesc acasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. brasoveanu2:50 PM

      Asa este, dar nu Scripcaru era cel mai in masura sa comenteze si mai ales in acel mod dispretuitor. Principalul vinovat de situatia cu pensionarii a fost cel care a creat-o, adica, ai ghicit, Scripcaru.

      Delete
    2. Anonymous8:30 AM

      Si ce ai vrea sa faca ma la batranete, nu le-a ajuns o viata de alergatura, ipocritilor!

      Delete
  2. Deci nu sunt singurul revoltat.Haha!

    ReplyDelete
  3. Anonymous9:27 PM

    Da' de liberali, nimic? Nici macar un rind despre un parlamentar liberal? Dar de taranisti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9:36 AM

      Vrei sa le faca reclama si lor? :)

      Delete
    2. brasoveanu11:38 AM

      Aici nu este tribuna partidelor, in care fiecare trebuie sa aiba alocat spatiu. Daca stii ceva despre vreun politruc, trimite mail si mai vedem.

      Delete