Oct 4, 2013

Contract de 5 milioane euro? Merge la baietii nostri din PSD si PDL

Mafia transpartinica de la Brasov tocmai a mai inhatat un contract de peste 5 milioane euro. Este vorba despre modernizarea capetelor de linie ale RAT.

Contractul a fost obtinut de o asociere intre doua firme de partid, Eren Cons (PSD) si Consal (PDL). Eren Cons ii apartine lui Iulian Enache, fiul lui Paul Enache, consilier judetean PSD si vicepresedinte PSD Brasov. Paul Enache este securist (intrebati orice ziarist de fotbal, se lauda cu gura lui prin carciumi). In 2009 a fost acuzat de patronul casei de schimb valutar unde a fost impuscat eroul Gheorghe Lala ca i-a cerut taxa de protectie. Dupa ce pe BrasovNews am publicat date despre porcariile pe care le facea, umbla prin redactii cu karatistul Nicu Dascalu dupa el ca sa afle cine scrie pe aici. In semn de apreciere, partidul l-a promovat in continuare sef si consilier, iar autoritatile continua sa-l umple de bani. Eren Cons a luat si contracte la celebrul patinoar al lui Scripcaru, ala cu costuri mult umflate.



Cealalta firma, Consal, este firma de casa a PDL Brasov. Impreuna cu mult mai celebra Vectra a capturat o multime de contracte cu Primaria aceluiasi Scripcaru. Administratorul Consal, Ioan Moldovan, chiar a fost numit in 2009 de PDL ca sef la Drumuri Brasov.


4 comments:

  1. Anonymous11:24 PM

    Eren a facut si bazinul de la Gara dar nu si-a luat inca banii de la MDRT.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous1:38 AM

      nasol,poate se descurca la vreo compensare... ;)

      Delete
    2. Anonymous2:00 PM

      Pai asta e compensarea :)

      Delete
    3. Anonymous6:42 PM

      ;) eram ironic,de fapt incercam.se vede ca mi-a iesit...

      Delete