Jun 3, 2008

Scripcaru rasufla usurat: a castigat Cancescu

Aristotel Cancescu ramane sef al Consiliului Judetean. A luat 35,6% din voturi, cu un chinuit 2% mai mult decat contracandidatul Puchianu. Btw, cum e cu sondajele cu care se falea Cancescu ca apare cu peste 70% din intentiile de vot?

La fel de fericit ca Aristotel de rezultatele de la judet este si Georgica. Acum ii este mult mai usor sa-l matraseasca definitiv pe fostul lui binefacator, Puchianu. Apreciabila atitudinea presei locale, care scrie fix nimic despre acuzele de sabotaj si tradare aduse proaspatului reales primar. O presa responsabila si matura, care nu incurajeaza scandalurile, asa-i?

4 comments:

  1. Multumesc mult celui care a scris acest mini-articol!!! Am crezut initial ca anumite lucruri nu se vad din exterior, dar se pare ca m-am inselat. O interpretare mai mult decat perfecta!!!M-as bucura sa vada mai multa lume cum s-a desfasurat campania electorala, care au fost jocurile politice, cate aliante si intelegeri s-au facut, si mai ales cum primarul Scripcaru si toata echipa lui si-au tradat propriul candidat la presedintia Consiliului Judetean. Am fost in "mijlocul" campaniei si am vazut cum George Scripcaru, nu numai ca nu l-a sustinut pe Puchianu, dar l-a si sabotat la fiecare miscare pe care a dorit sa o faca. Mare parte din materiale de campanie ale lui Puchianu au fost arse! Lui Scripcaru i-au tremurat genunchii pana in ultimul moment ca Puchianu va ajunge Presedinte. I-a fost teama sa nu i se ia sefia partidului, sa nu i se submineze autoritatea si sa nu-i fie stopate jocurile lui murdare. Imi pare rau ca traiesc in Romania! Si stiti ce cred? Ca romanii isi merita cu adevarat soarta!!!

    ReplyDelete
  2. Anya, poate ca n-ar fi rau sa mai povestesti din ce ai vazut pe la personajele astea. Ca brasovenii sa-si merite soarta in deplina cunostinta de cauza:)

    ReplyDelete
  3. Anonymous12:21 PM

    Cred ca incep sa devin un personaj destul de interesant..Cu siguranta voi avea grija ca toate datele care le am si documentele care demonstreaza anumite fapte legate de ilegalitatile facute de anumiti politicieni sa ajunga acolo unde trebuie si chiar si la tine. Am sa pun accent, in special, pe dosarele cu care l-a santajat Cancescu pe Scripcaru si l-a fortat prin asta sa il sustina in campanie si totodata sa isi tradeze colegii de partid. Totul se face cu rabdare...

    ReplyDelete
  4. OK, da-i bataie. Le vei putea publica aici oricand. Mai mult, vor putea fi citite si in presa nationala.

    ReplyDelete