May 6, 2009

Ce vrea sa exprime ministrul Nita prin limbajul corpului sau?

Cam asa arata cel mai bogat ministru social-democrat pe are l-a dat Moldova prin intermediul Brasovului. Conform studiilor, in formarea perceptiei despre un anumit individ, comunicarea non-verbala are impactul cel mai puternic. Adica limbajul corpului, dat de pozitia trupului, gesturi, imbracaminte si tot asa. Acest tip de comunicare conteaza in proportie de 55%, spre deosebire de cea verbala, de numai 7%. Deci, oare ce vrea sa ne transmita Pateu? Autorul fotografiei, Cristian Sutu de la "Cotidianul", zice ca ar vrea sa ne spuna un elegant "sunt ministru, ce pula mea..." Neeeaaa, este doar oboseala demnitarului, impovarat de grijile neamului.

11 comments:

  1. Anonymous2:11 PM

    Asa cum ti-am mai scris, te roade invidia, suferi de o boala cronica care se numeste "OFTICA" si...asta este!
    De fapt este singura ta insusire.
    Nu vezi ce fata de milog ai?
    In plus sa tii minte vorba cu "cine rade la urma". S-a cam adeverit in cazul de fata!

    ReplyDelete
  2. Prostii mor de grija altuia,si altii de prostie, daca are bani,inseamna ca nu-i mai trebuie.Apropo de limbajul corpului,sa il lingi acolo unde nu-l bate soarele.Schimba-ti fata de pe blog,ca-mi vine sa-ti dau cu tastatura in cap.Sa faci tu ce a facut Nita pentru Brasov sau taci in puii mei,ca-mi vine sa arunc in tine cu un blid de mancare.Fie pomana duca-se dracului !Iti voi duce dorul ,ca am intrat in campanie si n-am timp de prostii.PA

    ReplyDelete
  3. Anonymous11:09 AM

    Mai tata, astia doi is reali? Chiar exista? Nici Caragiale nu-i putea inventa. O dai pe nevasta brandului afara pe usa, si intra pe fereastra anonima :D

    ReplyDelete
  4. Iti multumesc pentru grija purtata,d-le anonim.

    ReplyDelete
  5. dumnezeule, cata violenta!!!si nu doar in limbaj! tastatura in cap, aruncari cu "blidul" cu mancare (ca, deh, de unde farfurii, cand blidu-i baza!!)nu mai inteleg nimic! o oarecare doza de sens aveau vorbele astea cand era omul direct vizat...dar acum, de ce a luat foc, fratilor? si, ea, fireste!...

    ReplyDelete
  6. @sebeni deoacmdata sunt in campanie,mi-am propus un procentaj bun la Sacele pentru PNL.Imi fac datoria fata de partid iar dupa campanie,ne dam la barfa.Vad ca nu-ti mai viziteaza lumea blogul,pai de,daca nu mai apare "BRANDUL",apropo am fost vizitat din 8 tari europene si sunt incantati de postarile mele.Nu te bucuri ?

    ReplyDelete
  7. borcea,
    esti penibil.jalnic. patetic. te rog frumos, ignora-ma. eu nu vorbeam cu tine, ci doar am lasat aici un comentariu care, repet, nu ti se adresa. ignora-ma, te rog, pt ca imi faci sila. bucura-te de campanie linistit, de viata, de ce doresti tu, dar nu ma fa partasa la bucuriile tale. fortezi nota cam tare si oricata rabdare si decenta as avea, mi le pierd la un moment dat. so...go for it!

    ReplyDelete
  8. Eu credeam ca nesimtirea are margini.Jurnalist-o,cine vorbea de tastatura in cap?cine vorbea de blid?ma simt jignit ca te promovez.Draga mea sebeni,te pup dulce.Somn usor !

    ReplyDelete
  9. borcea,
    f bine. in sfarsit. n-o mai fa!eu nu am nevoie de "promovare" de la tine, sunt suficient de promovata.tine-ti metodele de promovare pt partid.
    in sfarsit, o veste buna! mai ales ca asocierea cu tine imi strica rau imaginea. semnalele pe care le primesc de-o vreme incoace confirma faptul ca ar trebui sa te opresti. fa-o, te rog.
    PS, lectie gratis: jurnalisto se scrie asa.

    ReplyDelete
  10. Anonymous2:11 PM

    Cetateni ca acestia ma conving ca nu trebuie sa schimb tara ci continentul. Si o sa-i si alegem ca asa facem de 20 de ani. Exemple sunt multe, de fapt constituie majoritatea

    ReplyDelete
  11. Decat sa comentezi sub anonimat,fa bine si pune umarul la treaba.

    ReplyDelete