Aug 31, 2009

Gasit articol bun

Un articol cu urmatoarele semnalmente partiale a fost gasit prin memorie.

O delegatie oficiala a Municipiului Brasov, compusa din domnul viceprimar Miklos Gantz (PDL) si domnii consilieri locali Vasile Kraila (PDL) si Gheorghe Tanase (PNL) a intreprins in cursul anului trecut o vizita de prietenie in Republica Cipru. Cu aceasta ocazie, reprezentantii celor doua natiuni au dezvoltat relatii bilaterale fructuoase de ambele parti, mai putin cea brasoveana. Domnul consilier Vasile Kraila a esuat in dorinta de a intari galagios prietenia inter-popoare prin asimilarea tuturor tariilor tarii gazda, sfarsind epuizat sub masa oficiala din restaurantul hotelului.
Domnul consilier
Gheorghe Tanase (foto) n-a reusit sa lege relatii stranse, de fierbinte interrelationare, cu reprezentantele de sex feminin din personalul hotelului, carora le-a impartit nenumarate carti de vizita cu numarul camerei, astfel ca a terminat frustrat in fata televizorului. Domnul viceprimar Miklos Gantz a rezolvat la plecare, din portofelul propriu, nemultumirile zgomotoase ale colegului Tanase fata de costul accesarii unor canale speciale de televiziune, care l-au mai calmat dupa lipsa de ospitalitate feminina a comunitatii cipriote. De asemenea, brasovenii care au ales sa traiasca mai bine din munca cinstita, departe de casa, au fost atat de incantati si mandri de prezenta concetatenilor oficiali incat au decis rapid sa-si schimbe definitiv resedinta din buletin.

Cel care si-a pierdut articolul original de pe niste saituri de Brasov (asta fiind o palida tentativa de reconstituire) este asigurat ca informatiile sunt pe maini bune. Iar daca vor exista represalii, baietii aia ce cred ca acum pot sa cenzureze si internetul, dupa ce si-au bagat copita in gura presei locale, vor beneficia garantat de celebritate si faima nationala.

1 comment:

  1. Anonymous10:17 PM

    Felicitari ca ai preluat articolul....pacat ca unii sunt niste gunoaie nu sunt oameni...tine-o tot asa. A.M.

    ReplyDelete