Sep 30, 2009

Alte manarii cu Crivtonencu

Crivtonencu este baiatul ala tare smecher de pe la PDL, care cu mana lui stanga de angajat la guvern aloca bani pentru termoizolarea Brasovului, iar cu dreapta si-i baga in buzunar. Schema descrisa si demonstrata aici. Mai de curand, au iesit la iveala alte bisnitareli ale demnitarului Crivtonencu. Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, din conducerea caruia face parte, a organizat in aprilie 2009 o licitatie pentru cumpararea pe doi ani de servicii aeriene. Adica s-au selectat firme care sa livreze bilete de avion pe bani publici pentru amploaiatii ministerului aflati in calatorii de serviciu. Suma pusa la bataie era de peste 2.800.000 RON. Normal ca i-au sclipit ochii lui Crivtonencu. Contractul cel mai gras, de peste 1.500.000 RON, a fost obtinut de agentia de turism Perfect Tour, care a avut marele merit de a fi detinuta de sora si tatal lui Crivtonencu. Sora, Corina Pacuraru, este sotia unui cunoscut escroc national, Maricel Pacuraru de la Galati.

Si mai e o parte misto in povestea asta. Al doilea contract ca marime a fost inhatat tot de un brasovean, dar de la PSD, conform principiului actiunii in tandem "una mie - una tie". Un alt baiat de baiat, gusatul ala care se visa primar PSD al Brasovului, devenit consilier local si mai apoi ditai directorul la Hidroelectrica: penalul Mihai David. Prin firma sa, Aerotravel, va plimba si el angajatii lui Blaga de vreo 500.000 RON.
Despre toata tarasenia asta cu firmele de partid care sug zdravan la ministerul lui Blaga s-a scris in cel mai recent numar al Academiei Catavencu. Aici.

1 comment:

  1. Salut,
    avem nevoie de ajutor, trimite-ne email la viatafaracet@gmail.com si iti spunem despre ce e vorba! ;)

    ReplyDelete