Oct 20, 2009

Mihai David a ramas "baiat destept"

Deoarece sangele apa nu se face. Ci energie. Pesedistul Mihai David, fost sef al organizatiei municipale Brasov si consilier local, ramane bine infipt in functia de director la Hidroelectrica pentru ca a fost foarte destept sa aiba un var pedelist cu afaceri in energie.

In timp ce guvernul Boc se straduie sa rada orice urma de pesedism din administratie, un pesedist de frunte se lafaie lejer intr-una dintre cele mai ravnite functii publice: director la fabrica de bani a baietilor destepti, Hidroelectrica. Sintagma de "baieti destepti" a fost scoasa de Basescu si ii viza pe dealerii de energie care cumparau ieftin de la Hidroelectrica pentru a revinde mult mai scump. Chiar daca a fost pus acolo de Geoana, dupa cum a declarat el insusi, Mihai David nu are nicio grija ca va fi atins de jihadul pedelist. O fi el pesedist in simtiri, dar este acum pedelist in interese. Mai exact in interesele varului sau primar, Dragos David, prim-vicepresedinte PDL Brasov si combinator de afaceri cu energie. Dupa cum dezvaluie o ancheta a EVZ, Dragos David face parte tocmai din mafia "baietilor destepti", acuzata cu gura plina de chiar Traian Basescu.

In urma cu o saptamana, luat de valul shimbarilor, Videanu a avut o scurta si inconstienta tentativa de a-l schimba pe "omul lui Geoana" de la Hidroelectrica. Mai bine baga doua cuie-n priza. Mihai David este si "varul lui Energy Holding", adica al celor mai smecheri "baieti destepti", cu Dragos David printre ei, si care oricand pot produce scurtcircuit pe canalele de alimentare cu fonduri pentru PDL. Nu mai punem la socoteala ca, dupa este obiceiul impamantenit la romani, gradul de rudenie bate functia politica.

1 comment:

  1. Anonymous11:07 PM

    Mihai David!? He,he,este o capacitatemare capacitate,asa crede!Din pacate,una este sa lucrezi pentru baietii destepti si alta este sa fi baiat destept!Sau sa fi numit si sprijinit de un om de paie cu o mustata penibila!
    Unii se prind mai greu!Altii,nu se prind niciodata!De unde si marele adevar din Biblie...Fericiti cei saraci cu duhul!Pateul este bun,domnule David,cu o singura conditie,sa mai fie in termenul de valabilitate!Best regards!

    ReplyDelete