Oct 14, 2009

Senzational si exclusiv! Propunere geniala a PDL pentru postul de premier

Conducerea PDL pune la punct in aceste ore o strategie geniala pentru a contracara nominalizarea primarului Sibiului, Klaus Johannis, pentru postul de premier. Constienti ca au facut o gafa cu mentinerea lui Emil Boc ca propunere de sef al viitorului guvern, pedelistii iau acum in calcul o alta persoana, cu care sa obtina cel putin o lovitura de imagine. Strategia lor are la baza sustinerea unei personalitati cu aceleasi date si calitati precum Johannis, astfel incat sa lase in ofsaid Opozitia si sa inchida gura cartitorilor.

Candidatul-surpriza al PDL a fost nominalizat de Emil Boc ca posibil premier in urma cu vreo doi ani, cand intr-o emisiune televizata a fost rugat sa spuna cam ce oameni de calitate are partidul pentru a lua locul sefului guvernului de atunci, Tariceanu. Intre timp, respectivei persoane i-a crescut popularitatea. Asemenea lui Johannis, a fost realeasa intr-o functie publica cu un scor covarsitor. In urma sa se vad schimbari, pe orizontala si mai ales pe verticala, dupa cum si Johannis a dat o alta fata Sibiului. Omul PDL este si el adulat de presa si considerat o binefacere pentru oamenii locului. Vorbeste si el limba romana cu usoare poticneli, chiar daca nu tin de accent, iar studiile sale sunt chiar superioare celor lui Johannis, care-i doar profesor de fizica. Candidatul PDL mai are ceva consistent in plus de fizica, educatia si sportul. Inca ceva, este chiar mai gospodar, pentru ca-i sef peste un oras mai mare ca Sibiul.

Sah-mat de la PDL! Problema este: daca sibienii nu-l lasa pe al lor, merita ca noi sa-i dam drumul?

9 comments:

  1. Anonymous3:42 PM

    nu, nu, nuuuu... mai vrem giratorii, vile in piata sfatului si apa rece

    ReplyDelete
  2. Majoritatea nu a fost la fel de covârşitoare ca în cazul lui Johannis

    ReplyDelete
  3. Anonymous5:57 PM

    Imposibil!Si stiti de ce?Pentru ca in acesta situatie primaria si toate alea legate de acesta locala institutie ar putea sa intre in degringolada!Ar urma alegeri pentru functia de primar si Tarba sau cum il cheama nu este inca pregatit!
    Dincolo de gluma,daca pleaca Al Nostru la palatul Victoria,hi,hi,hi,in mod normal fraiele ar trebui sa fie preluate in urbe de numarul doi din PDL Brasov.Cine este numarul doi ACUM?Cine?Pai vedeti...

    ReplyDelete
  4. Anonymous8:49 PM

    Și chiar crezi că scăpăm de el? :P

    ReplyDelete
  5. Anonymous10:29 AM

    O tara giratorie ar fi ceva interesant. Si in sedintele de guvern s-ar auzui foarte des, cred "fugi cu cercul".

    ReplyDelete
  6. Anonymous11:03 AM

    excelenta sugestie

    ReplyDelete
  7. Omul cu mustaţă şi cu geacă de piele care desfăcea sticlele cu apă minerală unor politicieni ca Babiuc şi Roman pe la începutul anilor '90. Interesantă propunere. :)))

    ReplyDelete
  8. Anonymous2:12 PM

    Nu este el!Ei bine,de data asta am scapat!Primul Barbat al Tarii,ma refer la Tara Barsei,nu pleaca!
    Sa ma duc sa beau o bere fara alcool pe chestia asta,sa ma duc sa ma spovedesc?Mai bine nu,sa se duca el!

    ReplyDelete
  9. no bine, asa se explica articolele stupide aparute azi prin presa locala :)))

    ReplyDelete