Dec 13, 2011

Atentie, apare un nou Butuza!

Il cheama Razvan Bagiu si pana mai ieri se ocupa de gadgeturi sofisticate si tehnologii digitale. Prin compania sa, CS Vision, a dezvoltat la Brasov mese multitouch, ceva cu care se juca cheliosul ala prin Star Trek. Dar prezentul este mai palpabil decat viitorul, asa ca de curand Bagiu a sarit brusc la afaceri mult mai pamantene, cu asfalt.

Precum Marcel Butuza, caruia Scripcaru i-a schimbat destinul din caraus de marfa in asfaltator de marca, asa s-a transformat si Bagiu dupa intalnirea cu un alt mare seducator din administratia locala. La ceas de seara, pe drum in gropi, a dat de Aristotel Cancescu, care i-a sucit mintile de la gadgeturi futuriste la mixturi asfaltice pe bani publici. Amantlacul s-a consumat intr-un prim act zilele trecute intre Tarlungeni si Prejmer, fara licitatie, ca sa inteleaga lumea ca e vorba de o relatie serioasa.

O relatie nu prea rigida, in care proaspata achizitie poate sa-si integreze si pozitiile mai vechi. Cum ar fi chiar maine, cand inginerul Aristotel Cancescu se va folosi de talentele multitouch ale lui Bagiu pentru a se bucura de audienta satisfacuta la expozitia personala "Miracolul tehnic".

2 comments:

  1. Anonymous7:24 AM

    Bâgiu? Chiar nicio legătură cu M. Bâgiu-M., chinuitoarea de sticlă dela Mix şi mare ctitoriţă de lăcaşuri de cult? Mira-m-aş...

    ReplyDelete
  2. Chiar asa, ce familie pragmatica, dom'le, isi asigura confortul atat in lumea pamanteana, cat si in cea de apoi

    ReplyDelete