Jan 3, 2012

Ce urmareste cu energie si initiativa tineretul din PDL Brasov

Intr-un clip mobilizator postat zilele trecute pe youtube, tineretul din PDL Brasov afirma ca are planuri mari pentru 2012. "Va fi inceputul unei noi ere, in care cei energici si cu initiativa vor avea succes", dupa cum ne anunta, de exemplu, tanarul Alin Musat. Ii puteti vizualiza determinarea cam de la minutul 0.16.

Tanarul cu burtica Alin Musat are cu adevarat initiativa. In urma cu vreo jumatate de an a incercat sa-i demonstreze, de aproape, aceasta calitate unui membru de vaza al partidului.

Spiritul de initiativa al lui Alin Musat nu a fost prea bine apreciat de seniori, din moment ce acum doua saptamani, la inaugurarea unor partii din Poiana Brasov, a fost cam marginalizat fata de membrul de vaza al partidului. Il vedem aici primul din stanga, privind cu jind peste un obstacol portocaliu si cu caciula.

Insa vine anul 2012, in care tanarul Musat tine neaparat sa obtina succesul. In ciuda fizicului sau, se pare ca a demonstrat organizatiei de tineret PDL Brasov ca este indeajuns de energic incat sa-si finalizeze initiativa. Admirabila decizia colegilor de a-l sustine, probabil pentru ca s-a straduit inca de la bun inceput sa spuna lumii adevarul.

1 comment:

  1. Anonymous4:43 PM

    yo ash urma un sex cu udrea,fiindca in rest shi ea alaturi de ceilaltzi politicieni fac spectacol.

    ReplyDelete