Jan 16, 2012

Proclamatia de la Codlea

Incurajat de succesul confratelui Dorin Lazar Maior, revolutionarul Marian Ambrozi a emis si el "Proclamatia de la Codlea", oras in care se afla detasat temporar si cam fortat. Iata un scurt fragment relevant:

"Proclamam azi Codlea, celula a iubirii sincere fata de portofele si fetitele de 12 ani, – PRIMUL STABILIMENT LIBER DE DICTATURA LEGII, acest fapt semnificand că nu mai recunoastem autoritatea structurilor administrative conduse de gardienii puterii, deoarece prin asa-zisele sentinte zamislite la Tribunalele Brasov si Bucuresti sunt lovite interesele erectile ale tuturor cetatenilor din tara noastra."

Proclamatia revolutionara a lui Ambrozi a starnit imediat adeziunea furtunoasa a celorlalti martiri ai dictaturii legii, cazati alaturi de el. Ei au dat sa se incoloneze si sa porneasa spre Consiliul Judetean, unde impreuna cu presedintele Aristotel Cancescu si USL sa anunte triumfator ca inca un oras din judet a fost eliberat de sub dictatura. Entuziasmul le-a fost insa repede si abuziv stopat, pentru o perioada cuprinsa intre 1 an si 12 ani, insa Aristotel Cancescu nu trebuie sa dispere. Ambrozi a constatat ca valorile si principiile "Proclamatiei de la Codlea" se regasesc identic in "Proclamatia de la Brasov" a tovarasului sau in lupta cu legea Dorin Lazar Maior, prin urmare Aristotel Cancescu si USL pot sa mai bifeze o reduta. Se pare ca acum sunt asteptate proclamatii similare din intreaga tara, de la Jilava si Rahova, pana la Poarta Alba.

PS. Pe bune acum, intelege cineva ce o fi in capul vopsit al lui Cancescu, de ajunge sa se bage, si sa mai si implice o institutie a statului, in jocul unui interlop periculos si impostor notoriu ca Dorin Lazar Maior? De astia de la PSD n-avem a ne mira, ca e de-al lor, dar Bebe ce scuza are? Ce-i aduce treaba asta, 100 de voturi de la revolutionari? Astea 100 inseamna mai mult decat cele 10.000 pe care le pierde deja prin asocierea cu acest maimutoi bataus si ciracii lui profitori? Probabil ca Scripcaru si ai lui aprind lumanari prin toate bisericile Brasovului ca dragostea lui Cancescu fata de interlopul Maior sa tina cat mai mult.

No comments:

Post a Comment