Mar 30, 2012

Paranoia lui Cancescu

Alexandru Ghiza zice in Gazeta Brasovului ca Aristotel Cancescu ordonase subordonatilor sa-i identifice pe cei care-l balacaresc sub diverse pseudonime pe site-urile trustului Mix. "La un moment dat, liderul liberal a intenţionat să afle numele care se ascund în spatele nick-name-urilor celor care comentează defavorabil la adresa sa materialele din site-urile al căror proprietar este" scrie Ghiza. Si probabil ca stie foarte bine ce spune, pana de curand a lucrat pentru Cancescu, a fost director al trustului Mix.

Treaba asta denota deranj mare pe sub vopseaua aristoteliana. Niste specialisti ar putea sa explice mai bine acest comportament, dominat de o spaima perpetua fata de bubulii si extraterestrii care conspira din orice pozitie impotriva sa. Un om politic cu o astfel de personalitate, macinata de suspiciuni si comploturi contra sa, va deraia cu siguranta spre comportament dictatorial. Recuzita se pare ca o are deja, daca ne amintim si de povestea aia, spusa tot de Ghiza, cu sapca lui Ceausescu care troneaza la loc de cinste in biroul lui Cancescu.

Pana la urma nici nu prea e de glumit in aceasta situatie, poate e cazul ca Aristotel sa se apuce de renovat preventiv si stabilimentul de pe Eminescu.

2 comments:

  1. Anonymous2:05 PM

    CANCI adv. (Arg.) (Absolut) deloc, nimic. – Din țig. kanč.
    Sursa: DEX '98 |

    ReplyDelete
  2. Anonymous5:09 PM

    Dume de 2 lei

    ReplyDelete