Apr 12, 2012

Exclusiv: Un bufon si-un hipster, printre primele figuri de pe lista USL Brasov

BrasovNews prezinta in premiera pe municipiu numele si mai ales mutrele extrem de sugestive ale pesedistilor care vor candida pe lista USL pentru Consiliul Local Brasov. Trebuie sa dam Cezarului ce-i al  Cezarului si sa incepem cu cea mai spectaculoasa figura. Este vorba de Sorin Susanu, ceva lider pe la tineret. Este fiul lui Liviu Susanu, celebrul patron al Lis Det Security, care prin 2006 a fost cercetat pentru evaziune fiscala in valoare de peste 13 miliarde de lei. Tanarul Susanu are ca slogan politic "Iubesc Brasovul si lupt pentru dezvoltarea lui". Dupa cum se vede mai jos, lupta a inceput foarte dur,  inca din sediul PSD.
Un alt candidat eligibil pentru Consiliul Local din partea PSD este Iosif Razvan. Si acesta porneste la lupta cea mare impotriva PDL din postura de asociat in afaceri (Innovative Group) cu un vicepresedinte al PDL Brasov, George Cornea. Sloganul lui este "Noi putem face schimbarea". Nu se stie care noi, el cu tovarasii din PSD sau el cu asociatul din PDL. Oricum, schimbarea asta pe care o anunta Iosif Razvan nu prea este de bun augur pentru unii dintre noi, barbatii: look-ul sau "gay style", gen, este ingrijorator.
Alt tanar de mare perspectiva de pe lista USL Brasov este Tudor Dutu. Acesta este fiul lui Gheorghe Dutu, fost parlamentar, milionar PSD si actual partener de afaceri cu Primaria Brasov. Iata ca tanarul Dutu este trimis in Consiliul Local ca sa aiba grija de investitiile familiei. Tudor Dutu a avut si el propriile combinatii: a fost asociat in afaceri cu Claudiu Oteleanu, fost purtator de cuvant al PDL Brasov, condamnat definitiv la sase ani de puscarie pentru fraudarea de fonduri europene. Saracul, n-a avut si el noroc de un tatic, persoana importanta.

Pe langa acestia trei, care vor prinde cu siguranta loc in Consiliul Local, il mai avem si pe mai vechiul ocrotitor al fetitelor dulci din Brasov, Liviu Lupu. Pentru cei cu memoria scurta, Liviu Lupu a fost patronul Club X, un stabiliment cu prostituate, mascat ca local de striptease, situat la intersectia Trei Alimentare.

Cum zicea si seful filialei PSD, Costica "Pateu" Nita, lista pentru alegerile locale contine multi tineri si oameni noi. Asa este, figuri noi ale unor progenituri de vechi rechini.

Ca sa nu se supere foarte tare tinerii candidati, ii aratam si in exercitiul functiunii, explicand alegatorilor care sunt valorile social-democrate si care este pachetul PSD (de masuri) menit sa le imbunatateasca viata.

UPDATE: Liviu Susanu, tatal candidatului cu punga de mai sus, a fost condamnat pe la inceputul acestui an la trei ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala (sursa).

6 comments:

  1. Anonymous8:37 PM

    Si cine e caloriferistul care a scria voma asta de articol? Poate uiti de tiganoii borati din PD-L...

    ReplyDelete
  2. Daca citesti mai atent, o sa vezi ca prietenii tai de mai sus sunt buni tovarasi cu "tiganoii borati de la PDL"

    ReplyDelete
  3. Anonymous11:33 PM

    Are cine sa-i stampileze

    ReplyDelete
  4. Anonymous4:32 PM

    Susanu Liviu, tatal mascariciului trist pomenit mai sus, a fost condamnat deja anul acesta, la 3 ani de inchisoare cu executare. aschia nu sare departe de trup

    ReplyDelete
  5. Informatie actualizata, multumim

    ReplyDelete
  6. Anonymous6:27 PM

    PANA LA URMA CEI DE LA USL AU AFACERI CU PRIMARUL SI CANDIDEAZA LA CONSILIUL LOCAL CA SA-SI VOTEZE AFACERILE, CASTIGA PRIMARUL, BRAVO .

    ReplyDelete