Apr 22, 2012

Interviu exclusiv cu travestitul Rupy Gabor: "Domnul Grapa ma cunoaste"

Rupy Gabor, cunoscut si ca Rupina, este unul dintre travestitii care se prostituau in cluburile de homosexuali din Brasov, parte a unei retele de pedofilie. El a declarat ca numeroase persoane importante din Brasov, printre care si un consilier judetean, frecventau aceste cluburi si beneficiau de serviciile sale. Recent, Rupy a trimis un mesaj ziarului Transilvania Expres, in care pomeneste despre un anume "domn Grapa": La referitor despre contactele sexuale avute va rog sa va abtineti! nu sunteti in masura de-a comenta ! -dnule( Grapa). Aproape imediat, cateva canale media online au lansat informatia ca este vorba despre consilierul judetean Sebastian Graba, vicepresedinte PNL Brasov si om de incredere al lui Aristotel Cancescu. Cu alte cuvinte, se sugereaza insistent ca Sebastian Grapa ar fi membru al retelei de pedofili homosexuali. Sebastian Grapa nu are nicio reactie, mai mult, pleaca brusc din tara. Pe de alta parte, nimeni nu pare curios sa afle de la Rupy Gabor ce a vrut sa spuna cand s-a referit la "domnul Grapa". Totusi, este vorba despre un lider politic cunoscut si foarte activ in Brasov.

BrasovNews a dat de Rupy Gabor pe facebook. Are o multime de prieteni, chiar printre jurnalistii de seama ai Brasovului, nu era greu de gasit. Initial, a refuzat sa intre in dialog, fiind suparat pe presa. Apoi, provocat fiind de anumite intrebari, Rupy Gabor a rupt tacerea, izbucnind nervos: "Domnul Grapa sa taca din gura. Ba, din contra, ne stim!"

Aceasta declaratie hotarata a fost urmata de o foarte lunga pauza, dupa care a revenit la dialog pe un ton total schimbat. Sebastian Grapa este pentru el un izbavitor, un om care l-a ajutat cand i-a fost foarte greu, i-a dat de mancare si i-a alinat suferintele. In niciun caz nu a fost vorba de relatii sexuale intre ei, spune Rupy Gabor.


Rupy Gabor mai spune ca l-a cunoscut pe Sebastian Grapa in fata Consiliului Judetean, in urma cu un an, dupa ce i-au fost furati pe autocar banii munciti in Spania. Cel care i-a facut cunostinta cu politicianul era un prieten de-al sau.

Travestitul a negat ca politicianul ar fi fost unul dintre clientii clubului de homosexuali al lui Fery. Mai mult chiar, Rupy l-a comparat pe Grapa cu Isus.

Prin urmare, Rupy Gabor si Sebastian Grapa se cunosc foarte bine, insa nu ar fi existat o alta relatie intre ei in afara de sprijinul dezinteresat si strict umanitar acordat de consilier.

Cu toate acestea, se cer facute cateva precizari. Se observa o discrepanta majora de atitudine intre mesajele date in timp de Rupy Gabor catre TEX/BrasovNews. De la declaratiile initiale, facute pe un ton amenintator (va rog sa va abtineti! nu sunteti in masura de-a comenta/domnul Grapa sa taca din gura) s-a ajuns la inaltarea lui Grapa intre sfinti. Raspunsurile la intrebarile puse de BrasovNews veneau dupa pauze lungi, iar anumite formulari pareau sugerate de catre altcineva.

Greu de crezut ca un om atat de putin alfabetizat isi poate gasi in vocabularul propriu expresii precum "implicare in comunitate". O asemenea formulare este, dupa cum bine se stie, mai degraba specifica politicienilor.

In acest moment, conform spuselor sale, Rupy Gabor se afla pe insula Gran Canaria, Spania. Sebastian Grapa nu se stie unde e.

1 comment:

  1. Anonymous3:08 PM

    sunt sotul lui Aghi ,nu te mai baga in drepturile noastre si in familia mea,deci daca eu nu primesc vesti despre fata mea,pe care am si eu dreptul sa o vad nu doar,si tu nu esti tatal ei ca sa iei decizii pentri ea si ptr Aghi,deocamdata imi poarta numele si daca ajung in tribunal s-ar putea sa ii iau fata pentru ca sotia mea nu ar trebui sa fie acum cu un alt barbat ,nu e legal,ea trebuie sa vina sa-si rezolve problemele.Sper in 3 zile sa vina un raspuns ca altfel vorbim la tribunal,si la politie si o sa vedem dupa, ce o sa spuna tribunalul cand o sa afle ca tu care nu ai niciun drept asupra sotiei mele si asupra copilului meu ai luat decizii,deci astept

    ReplyDelete