Apr 9, 2012

Tradare in USL Brasov! Ghirda atarna la clanta lui Scripcaru

In timp ce USL se batea cu pumnii in pieptii razboinici ai lui Ponta si Antonescu ca nu va colabora sub nicio forma cu PDL, seful PSD Brasov astepta ghiocel langa clanta presedintelui PDL Brasov pentru a fi primit in audienta.

Informatia a fost furnizata de insusi George Scripcaru, in contextul conflictului cu mai vechiul lui amic, Dorin Lazar Maior: "(...) domnul Maior nu a vrut să asculte şi a trecut la ameninţări, chiar în secretariatul meu. Acolo se mai aflau şi alte patru persoane, care aşteptau să discute cu mine, printre ele fiind consilierul local Mihai Ghirdă".

Consilierul local Mihai Ghirda, care tinea de urat clantei de la usa primarului, este presedinte al organizatiei PSD Brasov. El se intretinea cu clanta sefului de la PDL in timp ce colegii lui de PSD votau urmatoarea rezolutie: "PSD, PNL şi PC se angajează să nu colaboreze cu PDL în planul administraţiei locale, în plan parlamentar şi guvernamental."

Ca sa fie si mai simplu de inteles, pentru membrii PSD, in special: Este ca si cum deputatul PSD Victor Ponta lustruieste si el discret pe la usa presedintei Camerei Deputatilor Roberta Anastase, in acelasi timp in care, public si cu gura mare, cere interzicerea oricarei colaborari cu membrii PDL.

PS. Al dracu' Ghirda, cum s-a nimerit el la usa lui Scripcaru tocmai cand se elibera niste spatiu intr-un cinematograf. A simtit el o noua oportunitate

2 comments:

  1. Anonymous11:22 PM

    Nu vad de ce cineva ar mai bate la usa unui partid care a fost intrecut in sondaje de PPDD...

    ReplyDelete
  2. Pe Ghirda nu-l intereseaza partidul, ci resursele (bani publici, spatii comerciale, etc) controlate de Scripcaru

    ReplyDelete