Oct 18, 2012

Cine a facut mai mult pentru PNL, Ghise sau Cancescu?

Sa incepem cu o alta intrebare, elementara. Daca Ghise nu a facut nimic pentru Brasov si nu merita sa candideze atunci ce au facut pentru Brasov biznismenii bucuresteni Daniel Zanfir si Bogdan Cristescu, de care a auzit doar portofelul lui Cancescu?

In regula, dar poate ca Aristotel a facut atat de multe pentru PNL incat are dreptul sa dicteze in filiala precum Becali la stana. Singurul lucru remarcabil realizat pentru partid in ultima vreme este ca a acceptat sa-l conduca si sa candideze pe listele sale. Caci asta reiese din declaratia lui Cancescu de dupa alegeri, cand a spus ca a luat voturi mai multe decat USL-ul cu tot cu PNL. Dupa care, obosit de atata generozitate din partea sa, a luat o prelungita pauza tocmai cand se dadea cea mai importanta batalie a PNL de dupa '90: demiterea actualului presedinte si inlocuirea acestuia tocmai cu seful liberal, Crin Antonescu.

Toata perioada campaniei pentru referendum, Cancescu a stat pitit si a tacut chitic. Nu s-a auzit nimic din partea celui care isterizase Brasovul pana la alegerile locale cu tipetele de curca satului violata intre uluci de PDL. Ba mai mult, dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta, s-a facut partener de afaceri cu violatorii de pana mai ieri. I-o fi placut intre uluci lui Bebe de l-a rasplatit asa bine pe Marcel Butuza cu contractul pentru aeroport.

Asa e, Ghise a stat la televizor sustinand temele PNL, in loc sa faca afaceri la Brasov cu Consiliul Judetean precum traseistul Sebastian Grapa. Grapa a facut lucruri minunate pentru Brasov, l-a scapat de grija cheltuirii unor milioane de euro care au ajuns in buzunarele sale, asa ca merita sa fie candidat. Si, pana la urma, who the fuck is Ligia Marin, alta aratare aterizata de pe la Bucuresti, ramasa fara job dupa ce Aristotel a bagat manele pe frecventele BBC.

Poate ca trancaneala si demersurile lui Ghise nu au adus castiguri semnificative pentru PNL, dar este oricum mult mai mult decat a facut vreodata Cancescu pentru acest partid. Ghise n-a umplut filiala de rebuturi de pe la PSD, PRM sau PD. PNL Brasov este acum PD-ul nouazecist, in care rolul analfabetului penal Vasile Bran, recuperat si el, este detinut de o hoasca hoata, careia nicio vopsea nu-i mai acopera sarlataniile.

3 comments:

  1. Anonymous11:13 AM

    Rusinos ceea ce se intampla astazi in PNL, in sigurul partid in care mai aveam incredere, apar tot felul de specimene sociale de prost gust care nu au legatura cu liberalismul. Si totul pleca de sus de la conducere. Cred ca o sa regrete multi liberali fosta conducere a partidului. Chiar daca dupa 4 ani de guvernare Tariceanu a suferit o uzura normala si fireasca dupa guvernare era cu mult mai bun la conducerea PNL. Un lider Liberal

    ReplyDelete
  2. Anonymous7:47 AM

    Intr-adevar este trist ce se intampla in PNL, dar sa ne aducem aminte bine si alte aspecte ale personalitatii complexe ale domnului Ghise...

    Ghise este cel care nu a facut nimic pentru orasul asta timp de opt ani, aratand cu degetul spre consiliu (dupa modelul Basescu).
    Ghise este cel care a avut stralucitele initiative legislative privind ponderea stirilor pozitive si negative in buletinele de stiri TV.
    Ghise este cel care a ajuns in parlament fara votul brasovenilor, dupa redistribuire.
    Ghise este cer invitat pe post de clovn la emisiunile TV.
    Ghise este cel care are un procentaj de aproape 90% de absente din parlament.

    Nu il pun in balanta cu Aristotel, amandoi sunt o rusine pentru orasul asta si niste pete care cu greu vor putea fi sterse de pe obrazul PNL, dar acum este ocazia ca acest mascarici sa iasa definitiv in viata politica si, poate, locul lui sa fie luat de un om care respecta si reprezinta cu adevarat valorile liberale.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous10:00 PM

      Ar fi multe de discutat despre evolutia lui Ghise sau a PNL-ului dar a-l acuza ca nu a facut nimic pentru urbe este cel putin nedrept! Cooperativa aia care bloca in CL orice initiativa a lui Ghise se pare ca a existat,nu a fost un vis! Asa ca mai usor cu acuzele aiurea,n-au murit chiar toti care au prins timpurile alea!

      Delete