Feb 6, 2013

Cersetorii lui Cancescu: Consilierii judeteni nu-si platesc parcarea, pentru ca le-o platim noi

Desi aveti o cu totul alta impresie atunci cand mergeti la vot, Consiliul Judetean este de fapt o institutie de asistenta sociala. Oameni care afiseaza averi de sute de mii de euro, vile si masini de lux, consilierii judeteni brasoveni apeleaza in fiecare an la bugetul Brasovului pentru a obtine abonamente universale de parcare pentru masinile proprietate personala.

Potrivit hotararilor adoptate de Consiliul Judetean din 2007 pana in 2010, prezente pe site-ul institutiei, consilierii judeteni au primit in fiecare an abonamente universale de parcare, pentru masinile personale, platite din bani publici.

Nu se stie de cand dureaza aceasta situatie, de cand consilierii parcheaza cu nesimtire pe banii nostri. Pe site sunt afisate hotararile adoptate din 2007 pana in 2010.

Prima disponibila: Hotararea 520/20.12.2007, adoptata la propunerea lui Traian Barbat (PSD).




Ultima disponibila: Hotararea 449/21.12.2010, adoptata la propunerea lui Adrian Maxim (PNL).



Din 2010 nu s-au mai publicat si alte hotarari pe site, dar avand in vedere ca astfel de decizii s-au luat in toti anii anteriori este de asteptat ca situatia sa continue si in prezent.

Trebuie mentionat ca alesii din CJ se reunesc, in medie, o data pe luna, iar sedintele dureaza cateva ore.

Explicatie foto: Fraier din Brasov, platind parcarea.

1 comment:

  1. Anonymous12:59 PM

    :)) Chiar asa,cei mai buni fii ai CJ-ului sunt sau nu scutiti sa cumpere papucei igienici cand intra in spitalul judetean? Nu de alta dar inteleg ca in timp microbii care bantuie prin Brasov au priceput ca nu e cazul sa se lipeasca de talpile alora care poarta cascheta,care vand cu geanta sau pur si simplu sunt salutati cu sa traiti la intrare...Jalnica administratie,saracul Brasov!

    ReplyDelete