Feb 27, 2013

Proxenetul Liviu Lupu ameninta: Eu sînt la USL şi ştiţi ce forţă avem!

Vicepresedintele PSD Brasov, proxenetul Liviu Lupu, a reusit pana la urma sa dea lovitura. Atat de tare s-a luptat sa faca manareli cat mai mari si mai multe incat iata ca l-au remarcat, in sfarsit,  nu numai amaratul asta de blog ci si  DNA si una dintre cele mai tari publicatii romanesti, Gazeta Sporturilor.



Intr-un articol in care sunt amintite si informatii publicate exclusiv pe BrasovNews, GSP scrie cum proxenetul din fruntea Consiliului Local (foto, stanga) santajeaza si ameninta pentru a nu-i fi tulburate afacerile cu banii Primariei.  Mai exact cele cu Clubul Corona, unde a fost numit presedinte de Consiliul Local.

"Cine e însă, de fapt, Liviu Lupu? E omul care, într-o înregistrare prezentată ieri de GSP, îl ameninţă pe fostul director sportiv Eduard Gherghe că 'Eu sînt la USL şi ştiţi ce forţă avem!'

Şeful Consiliului Local şi vicepreşedinte PSD Braşov, Lupu e recunoscut în oraş pentru afacerile sale suspecte şi mănoase cu statul. Presa locală scrie de ani buni despre contractele cu instituţiile publice pe care companiile lui Lupu le-a încheiat: Maternitatea, Spitalul Judeţean, Direcţia de Sănătate, Casa de Asigurări de Sănătate, Parcul Industrial Carfil. Dar şi despre trecutul său tumultuos de fost patron la Club X, un club de strip-tease desfiinţat în 2002, bănuit că ascundea, de fapt, un bordel". 

De remarcat si tupeul galactic al fortosului proxenet de la USL, care considera ca poate dispune de banii Primariei precum ii invartea pe cei de la Club X: "Nu vă pot spune de ce buget dispune clubul din partea Primăriei. Astea sînt date confidenţiale, cum să vă zic aşa ceva?".

Articolul GSP este AICI.

Si vajnica presa locala in actiune: "Omul şi-a lăsat problemele personale de-o parte şi s-a înhămat la muncă pentru binele comunităţii din care face parte". (Dan Neacsa, BZB) Foto: Razvan Boaca

No comments:

Post a Comment