Mar 8, 2013

Avertismentul lui Dinita: Cancescu, facut praf de Antena 3

Un material de neimaginat pana de curand pe Antena 3: Aristotel Cancescu este facut ferfenita, "baron local" si "afacerist dubios".

"Baronul local a reusit sa-si umple conturile facand afaceri din banii statului" sau "intre 2006 si 2007 i-a dat 17 milioane de euro fostului consilier judetean Sebastian Grapa, un apropiat al sau, care apoi si-a bagat firmele in insolventa iar reparatiile la scoli nu s-au mai facut", sunt cateva din informatiile date de Antena 3.

Sa te ia cu lesin, nu alta, la Antena 3??? Acolo unde Cancescu a bagat 100.000 de euro, acum mai putin de doi ani, sub pretextul promovarii judetului printre fanii lui Mircea Badea?

Informatiile nu sunt noi, sunt chiar vechi de peste un an, astfel incat este foarte evident un atac deliberat, venit la comanda. Ori s-a contaminat Cancescu de "basism" si se muta la PDL, ori a suparat pe cineva de pe langa Felix foarte, foarte tare. Daca ne uitam ca si l-a scos de la inima si implicit de la conducta cu bani publici pe taranul de Dinita si l-a pus in loc pe basistul si scripcaristul de Marcel Butuza, atunci incepe sa se contureze o explicatie. Aristotel ar trebui sa-si pregateasca taxa de protectie, asta nu a fost decat o salva de avertisment.


3 comments:

 1. Anonymous12:15 AM

  e clar,unii vor zbura din Brasov. Dar fara aeroport...

  ReplyDelete
 2. Anonymous9:09 PM

  Şi-o merită din plin, după ce a comis şi incalificabilul gest de a da la pace cu butujii.

  ReplyDelete
 3. Cancescu merita de mult sa fie in inchisoare ... si sa speram ca va intra acolo cat mai curand ca sa nu mai aiba posibilitatea sa-si bata joc de banii publici...

  ReplyDelete