Mar 27, 2013

Ioan Adam, somitatea care l-a umilit pe Cartarescu: Milionar din "scris carti"

Mircea Cartarescu, cel mai bine vandut scriitor roman din ultimii ani, este o nulitate in fata unui autor brasovean. Deputatul PSD Ioan Adam a castigat din "scris carti" de patru ori mai multi bani decat Cartarescu.

Brasovul are cu ce sa se mandreasca! Ioan Adam, cunoscut pana de curand prin activitatea profesionala si cea politica, este o somitate si in randul scriitorilor. De fapt somitate este putin spus, este "somitatea cea mai de valoare" dintre toti autorii romani de carti. Ioan Adam a castigat din "scris carti" cat Cartarescu, Plesu si Liiceanu la un loc. Si Eminescu daca ar fi trait s-ar fi inclinat umil in fata succesului de casa al lui Adam.

"Sunt bogat pentru ca am scris multe carti si voi mai scrie. Imi place asta, este o chestie de la Dumnezeu", si-a explicat Ioan Adam sursa averii in urma cu cateva luni. Pentru a vedea la cat se cifreaza valoarea "scriitorului" de la PSD Brasov am mers sa-i consultam declaratia de avere. Cu adevarat, Ioan Adam este o somitate, este cel mai de succes scriitor roman din toate timpurile: 2 milioane de euro din scris carti!Potrivit unui top realizat de Forbes, cel mai bine vandut scriitor era, pana sa apara pesedistul Ioan Adam in peisaj, Mircea Cartarescu cu venituri de 540.000 de dolari.Insusi Eminescu ar fi castigat in acest moment 800 de euro pe luna din cartile vandute (sursa). Ca sa ajunga la valoarea somitatii din PSD Brasov i-ar fi trebuit 200 de ani.

Mai trebuie remarcat ca "scriitorul" Ioan Adam a dat dovada in toata campania electorala de o modestie remarcabila.  Pentru ca elita culturala a Romaniei sa nu se simta injosita de veniturile obtinute prin capacitatile sale creatoare si intelectuale extraordinare, el si-a ascuns delicat sumele aflate in conturi.AICI este declaratia de avere de campanie electorala a social-democratului Adam, iar AICI declaratia de avere de parlamentar cu milioanele la vedere a "scriitorului" Adam.

Declaratia prin care Ioan Adam pune sursa averii pe seama talentului scriitoricesc "de la Dumnezeu" este mai jos, de la minutul 04.55. Daca vreti sa urmariti intreaga inregistrare o faceti pe propriul risc.

    

Citeste si:

Exclusiv: Noul prefect Mohaci, implicat intr-o afacere dubioasa cu fonduri europene fraudate

Ioan Adam te invata cum sa fentezi legea ca un smecher: faci pe prostul

Eminentul avocat Ioan Adam a prestat un remarcabil fals in acte publice

No comments:

Post a Comment