Apr 14, 2013

Cancescu, facut de rusine de un primar PNL

Promisiunile lui Aristotel Cancescu nu mai sunt crezute nici de primarii din propriul partid. Primarul PNL al comunei Comana, Viorel Grosea, a gasit chiar o metoda originala de a-l trage de urechi pentru promisiunile incalcate privind "drumul rusinii" Sercaia-Hoghiz.

O foto distribuita slugarnic pe Facebook de consilierul judetean Adrian Maxim cu seful lui vorbind la congresul PNL ii da prilejul primarului din Comana sa aduca aminte ca gargara nu astupa gropile.

"Dacă cumva in acest speach spunea ca va face demersurile necesare pentru repararea drumului Sercaia-Hoghiz merita cel puțin 25000 de like-uri adică aproximativ toți locuitorii din acea zona", a facut Grosea bascalie de marele lider politic.Mai multe amanunte despre "drumul rusinii" intr-un material Digi 24 din urma cu un an.Dupa cum a remarcat si primarul din Comana, in ultimul an nu s-a schimbat nimic. Aceeasi situatie ca in ultimii sapte ani. In tot acest timp a plouat cu promisiuni, in special in campaniile electorale.

In 2009, conform Realitatea TV, Consiliul Judeţean Braşov sustinea ca a început procedura de clasare a DJ 104 în drum naţional, ca sa vina bani de la CNADNR, ca Aristotel cica nu avea. Dupa patru ani, in 2013, vicepresedintele CJ Mihai Pascu declara pentru Adevarul ca a descoperit solutia-minune pentru a repara drumul: "Vom merge la Bucureşti, pentru a rediscuta posibilitatea aprobării unei hotărâri de Guvern, privind includerea DJ 104 în categoria drumurilor naţionale". 

No comments:

Post a Comment