Aug 30, 2013

O stire cu parfum de zabrele

Laura Codruta Kovesi a cerut schimbarea din functie a procurorului-sef al DNA Brasov, Cristina Angel Dobrescu. Motivul oficial este ca Dobrescu si-ar fi "exercitat necorespunzător atribuţiile specifice funcţiei". Ea lucra de peste 9 ani la DNA Brasov, perioada in care singurul dosar de rasunet pe care a indraznit sa-l inainteze instantei este cel al infractorului notoriu Dorin Lazar Maior.

Procuroarei i se imputa "efectuarea defectuoasă a urmăririi penale într-un dosar repartizat", insa cel mai probabil a fost inlocuita pentru lipsa de eficienta si mai ales de curaj in combaterea coruptiei locale. Lipsa de actiune a DNA Brasov in toata aceasta perioada a facut ca o multime de interlopi cu state vechi sa se conecteze la resursele publice locale, cu ajutorul functiilor obtinute pe cale politica. Cele mai cunoscute cazuri sunt cele ale liderilor PSD Mihai Ghirda si Liviu Lupu, de care am scris de nenumarate ori, care de la activitati de proxenetism au trecut la contracte de sute de mii de euro cu institutiile locale, cele din subordinea Primariei si a Consiliului Judetean.


Evident ca nu sunt singurii, iar blogul asta este o arhiva de informatii si documente legate de jaful executat asupra bugetelor locale de catre membri din conducerea PSD, PDL si PNL. O cooperativa transpartinica ce functioneaza ireprosabil, mai ales in ultima perioada, cand nici macar nu mai mimeaza adversitatea politica. Toata lumea se iubeste cu toata lumea, iar bistarii din buzunarele fraierilor care isi platesc corect taxele si impozitele curg in conturile smecherilor din Consiliul Local si cel Judetean.

Se pare ca a veni timpul sa fie spart si buboiul mafiot care s-a umflat tot mai tare in ultimii 15 ani peste Brasov. Haitele de escroci pastorite in toata aceasta perioada de trioul cancerigen al orasului, Scripcaru-Nita-Cancescu, trebuie imprastiate si sacalii bagati la cusca, daca vrem ca orasul acesta sa aiba un viitor. DNA a inceput sa miste tot mai bine in tara, nici macar ministrii nu se mai cred intangibili, a venit vremea sa se apuce de curatenie si la Brasov.

2 comments:

 1. Anonymous8:44 AM

  MULT , FOARTE MULT ADEVAR ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous7:26 PM

   Mult adevari in ce, stimate anonim? Ete ca procuroarea asta nu poate fi doborata!

   Delete