Sep 19, 2013

EXCLUSIV: Cum l-a scapat nevasta deputatului brasovean Dontu pe premierul Ponta de plagiat

Pe 15 mai 2013, Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor a decis ca Victor Ponta nu a plagiat, deoarece a utilizat alte fonturi fata de lucrarea originala si astfel nu s-a putut calcula cat anume s-a copiat. O decizie ridicola pe care s-a bazat apoi Parchetul Genneral pentru a decide neinceperea urmaririi penale pentru plagiat. Sefa a ORDA este brasoveanca Adriana Dontu, nevasta deputatului PNL Mihai Dontu.


Fost prefect al Brasovului, Adriana Dontu a fost printre primii liberali numiti intr-o functie importanta la Bucuresti de catre noul guvern USL. Astfel incat, cand seful Guvernului a ajuns la ananghie, nu a stiut cum sa se arate mai folositoare, mai ales ca atat ea cat si stimatul consort au picat in dizgratia sefului liberalilor brasoveni, Aristotel Cancescu. Dontu a numit doua nulitati fomiste din cadrul ORDA sa se ocupe de cazul de plagiat al lui Ponta pentru a se asigura ca nu vor fi probleme.

Cei doi care s-au ocupat de Ponta sunt George Vasile, in calitate de expert, si Razvan Casmoiu, directorul Directiei de Expertize din cadrul ORDA. George Vasile, absolvent al fabricii de diplome de la Universitatea Romano-Americana in 1999, este cunoscut in ORDA ca un fricos si-un arivist. Potrivit unor informatii din interior, Dontu i-a promis ca il va avansa director in ORDA daca treaba cu Ponta iese bine, insa nu s-a mai tinut apoi de promisiune. Recompensarea ar fi fost mult prea evidenta, iar madamei i-a fost frica de scandal.

Celalalt, Razvan Cosmoiu, nu beneficiaza de niciun fel de respect profesional din partea oamenilor de la ORDA. Este mai degraba cunoscut ca specialist in motociclism si hockey, fiind un sinecurist fara nicio treaba cu departamentul pe care il conduce pe hartie.

In orice caz, modul in care a fost spalat Ponta de plagiat este considerat de profesionistii adevarati din ORDA o mare rusine. Cazuri similare in care s-au dat decizii corecte pot fi vazute AICI si AICI.

Cu toate ca s-a dovedit atat de utila pentru plagiatorul din fruntea Guvernului, Dontu tremura acum ca va fi schimbata. Ea s-a bazat prea mult pe sustinerea lui Ponta si s-a aruncat puternic in borcanul cu miere, unde s-a manjit toata de matrapazlacuri. Motivata si bine stimulata, ea a prejudiciat Copyro, favorizand Pergam, organismul concurent, al carui director este o prietena buna cu directoarea adjuncta. Acum Dontu a ajuns sa dea declaratii la Politie, "pe un colt de masa", dupa cum se vaicarea prin institutie.

Evident, Ponta nu-si mai aminteste cum a fost scos din rahat de sefa de la ORDA. Singura ei speranta pentru a-si pastra functia este sa se mai descopere vreo lucrare de-a premierului pe care sa o certifice cu "expertii" ei ca absolut originala.

UPDATE. Se cauta inlocuitor pentru sefia ORDA.

4 comments:

 1. Anonymous11:53 AM

  fosta nevasta a deputatului Dontu, ei sunt divortati de 2 ani

  ReplyDelete
  Replies
  1. brasoveanu3:24 PM

   In declaratia de avere depusa acum fix un an apare ca nevasta a deputatului.

   http://declaratii.integritate.eu/UserFiles/PDFfiles/RP1871_72927-C39-I780_2-ANI-L163-00001%5B000224%5Dready//DA_2012-07-16_DONTU%20ADRIANA_7366.pdf

   De altfel si in declaratia de avere a deputatului, depusa acum 3 luni, Adriana apare ca sotie.

   http://declaratii.integritate.eu/UserFiles/PDFfiles/RP544_91224-C81-I780_2-ANI-L238-00001%5B026825%5Dready//DA_2013-06-12_DONTU%20MIHAI-AUREL_60586835.pdf

   Delete
 2. Anonymous5:26 PM

  adriana DONTZU CEA SEXY///

  ReplyDelete
 3. Anonymous4:10 PM

  adriana dontzu ,kiar daca a disparut din mass-mmedia,ramane o tipa foarte sexy.sotzul,cand a produs accidentul acela de pe ''calea bucureshti'',probabil ca era obosit datorita responsabilitatzilor familiale.o data i-am vazut pe amandoi in ''piatza sfatului'',impreuna cu catziva copii de ai lor,mihai dontzu supraveghindu-i ,iar adriana vorbind la telefon .deci mihai dontzu era shi ''dadaca''[adica obosit cand a facut accidentul].iar daca au divortzat ,s-o fii cauzat datorita faptului ca ea iubea o femeie[am vazuta cum o tzinea de bratz pe ''strada republicii''.

  ReplyDelete