Sep 23, 2013

Ianuarie 2012 vs. Septembrie 2013. Slinosi vs. Frumosi. Minciuna vs. Adevar

Ianuarie 2012. Burtosii cu certificat de revolutionar ai infractorului Dorin Lazar Maior si milogii PSD confisca centrul Brasovului. Protestul este difuzat zilnic si beneficiaza de spatii ample pe televiziunile locale, in special la MIX TV (patronata de Aristotel Cancescu - PNL) si NOVA TV (patronata de Constantin Nita - PSD).

 

Septembrie 2013. Protestul unor tineri fara carnet de partid si cu copii in brate este tratat expeditiv de presa locala. Televiziunile de partid il ignora aproape complet.

 

Ianuarie 2012. Dorin Lazar Maior, cunoscut membru al lumii interlope si trimis la acea data in judecata pentru santaj, este rasplatit de politicieni. La propunerea lui Aristotel Cancescu, infractorul Maior devine "reprezentant al societatii civile" in Consiliul Judetean.


Septembrie 2013. Erwin Albu, unul dintre cei mai activi protestatari, incaseaza amenzi dupa amenzi si i se intocmeste dosar penal.


Ianuarie 2012. Masa de manevra.


Septembrie 2013. Oameni liberi. Iubesc Brasovul.

1 comment:

  1. Anonymous5:25 PM

    protestele=un spectacol///dupa tragedia de la ''colectiv'',la aceste proteste au asistat shi spectatori curioshi pe o alta parte a strazii c-a la spectacol.

    ReplyDelete