Oct 1, 2013

Observatii elementare despre cazul Liviu Lupu

Daca-ti intra un proxenet in casa, este clar ca urmareste sa-ti scoata si nevasta si fiica la produs. Liviu Lupu a fost proxenet. A detinut o bomba de striptease (Club X) unde se practica, mascat, prostitutia. Era evident ca un proxenet promovat in politica se va ocupa cu ce stie mai bine: sa produca pe seama altora. Si nu a dezamagit. Dupa ce a scos profit de pe urma femeilor, acum a produs pe seama brasovenilor. Cel care ni l-a bagat pe proxenet in casa este liderul filialei PSD, ministrul Constantin Nita. El l-a promovat si sustinut pe Liviu Lupu in functii politice si publice stiind foarte bine cu ce s-a ocupat si de ce este in stare.

Mafia transpartinica din Brasov functioneaza ca unsa. Chiar daca facea parte din PSD, Liviu Lupu a beneficiat de contracte cu municipalitatea chiar in perioada in care PDL controla majoritatea in Consiliul Local (2008-2012). Asa cum interlopul Ghirda de la PSD a primit cinematograful Modern pe doi lei, asa a luat contractele de peste 3 milioane de lei si colegul lui, Liviu Lupu, cu sprijinul consilierilor PDL si al lui George Scripcaru.  In plus, Liviu Lupu a primit contracte si de la Consiliul Judetean, controlat de penelistul Aristotel Cancescu. La Brasov nu exista Putere, nu exista Opozitie, ci o stransa cooperativa care de peste 10 ani suge cu nesimtire din banii nostri indiferent de cine este la guvernare.

 

Nimeni nu indrazneste sa ceara schimbarea lui Lupu din functia de presedinte al Consiliului Local. Cu toate ca Liviu Lupu a fost declarat incompatibil inca de la inceputul anului, acum fiind acuzat si de fapte penale grave, el isi pastreaza pozitia din fruntea Brasovului. Niciun lider politic local n-a vazut nimic, nu stie nimic despre acuzatiile ANI la adresa vicepresedintelui PSD Lupu. Omerta totala.

Presa a fost muta, ca de obicei. In afara de Monitorul Expres, Digi Brasov si vreo doua site-uri, restul presei locale n-a suflat o vorba. Adica presa de partid: Transilvania Expres, BZB, trustul MIX, RTT, Pateu TV.

1 comment:

  1. Anonymous10:29 PM

    Lupu hotu, nu a dat salariile la 350 de agenti din decembrie 2013 pana in prezent.

    ReplyDelete