Dec 13, 2013

Documente compromitatoare despre Cancescu, eliminate de pe net

wikibrasov.wordpress.com, un blog anonim unde se publicau documente compromitatoare despre contractele pe bani publici semnate de presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, a decedat trist de vreo cateva luni. Adica de cand intre Cancescu si Scripcaru s-a instaurat o frumoasa prietenie, cimentata de accesul lui Marcel Butuza la contracte cu Consiliului Judetean.













Nimeni nu are nicio indoiala ca wikibrasov era un canal de comunicare al PDL, cam penibil si agramat, insa documentele erau reale si reprezentau o oglinda a gradului, urias, de incompetenta si mangleala de la Consiliul Judetean. Documentele alea l-au scos atat de tare din minti pe Aristotel incat a dezvaluit public ca a apelat la serviciile secrete pentru a descoperi cine scria acolo.




Frumos, nu-i asa, institutii ale statului sunt folosite pentru actiuni de politie politica tocmai de catre aia care tipa intruna ca sunt victime ale serviciilor secrete. Vezi si Cancescu asmute serviciile secrete asupra bloggerilor.

Daca am fi  manipulatori de tipul celor care ii ajuta pe acesti sarlatani sa se mentina de atata timp in fruntea Brasovului, am fi putut titra simplu ca vicepresedintele PNL Cancescu elimina vocile critice cu ajutorul serviciilor secrete. Insa disparitia acelei arhive de documente despre manariile de la Consiliul Judetean nu este decat rodul unei noi cotcarii intre Cancescu si Scripcaru.

No comments:

Post a Comment