Dec 10, 2013

Cu ce se ocupa borfasii PSD in Parlament. Vor sa-i scape pe Maior si Tartaga de puscarie

Presedintele PSD Brasov, deputatul ministru Constantin Nita, vrea legiferarea traficului de influenta, sub acoperirea unei asa numite legi a lobby-ului. Iata ce parere au profesionistii din domeniu despre legea lui Nita.

"In masura in care se adevereste informatia, suntem extrem de dezamagiti de aceasta decizie politica de a aproba o lege a lobbyului, intr-o forma care deplaseaza Romania in directia opusa in care se misca Comisia Europeana si OECD, la care noi aspiram", a declarat pentru HotNews.ro Laura Florea, presedintele Asociatiei Registrul Roman de Lobby.

De ce Pateu vrea aceasta lege se poate vedea din stenograma convorbirii cu "excelenta sa" Scripcaru, in care facea "lobby" pentru a inhata canalele Brasovului.  

Constantin Nita: Auzi excelenţă! Eu am reţinut atunci seara că tu ai avea posibilitatea să închiriezi reţeaua aia subterană pentru un anumit operator. Întrebarea mea este următoarea, cât luaţi voi pentru km?
 

Vicepresedintele PSD Brasov, deputatul Ioan Adam, a votat in Comisia Juridica pentru legea amnistierii. Aceasta urmareste gratierea celor cu condamnari pana la 7 ani de inchisoare. Principalii beneficiari sunt nu numai cei aflati dupa gratii, cat si cei care inca se mai judeca. Adica Gigi Becali, Catalin Voicu, Decebal Traian Remes, Relu Fenechiu, Liviu Dragnea si, cu voia dvs, ultimul pe lista, Adrian Nastase.

Ah, si sa nu-i uitam pe celebrii brasoveni Dorin Lazar Maior (7 ani de puscarie, dat in urmarire internationala) si Dan Tartaga (5 ani de puscarie, aflat dupa gratii).

No comments:

Post a Comment