Feb 19, 2009

Efectul Bombonel in PSD. Ministrul Pateu ravneste la colaborari erotice


Pai? Sa ramana barbatii pesedisti mai prejos decat femeile?

1 comment:

  1. Sper sa agreati acest post:


    Acest mail are caracter informativ si va aduce la cunostinta faptul ca domeniul "www.presedinteleromaniei.ro" este scos la vanzare. Daca in 2 saptamani nu voi primi nici un feedback din partea persoanelor interesate sa-l cumpere, voi demara un proiect personal. Din clipa in care incepe si pana voi gasi un eventual cumparator, va asigur ca pretul va creste exponential. Va rog sa instiintati prieteni si cunostinte, la randul vostru.


    Pretul de pornire pentru domeniu este de 153.000 euro. Fara TVA.


    Pretul de pornire, dupa ce proiectul va demara: 500.000 euro.


    Cimpoeru Dan-Gabriel
    Mail: algebra_din@gmail.com
    Telefon: 0040763118316



    Multumesc celor de la Jurnalul National ca au preluat stirea.

    O sa va spun concret despre ce e vorba: pe data de 31.07.2008, un oarecare beneficiar, pe nume Cimpoeru Dan-Gabriel (adica eu…) a achitat suma de 160,14 lei in contul RO83BRDE150SV05828651500, apartinand companiei Romarg SRL, la sucursala Giulesti a bancii BRD. Exista facturile care pot sa ateste acest lucru. Suma cu pricina reprezinta "Inregistrare domeniu presedinteleromaniei.ro". Scopul initial al inregistrarii acestui domeniu (apropo, am fost extrem de surprins ca este liber…) a fost transformarea lui intr-un site cu caracter de pamflet la adresa administratiei prezidentiale. Intre timp, am decis sa pun in aplicare un proiect social pe care l-am gandit in urma cu mai multa vreme si am hotarat sa ma ajut de un viitor site www.presedinteleromaniei.ro. Intrucat am considerat de buna cuviinta sa anunt existenta domeniului cu pricina si intrucat sunt hotarat sa pun in aplicare proiectul social de care vorbeam, am hotarat sa profit de situatia existenta si sa fac rost de un buget pentru respectivul proiect scotand la licitatie domeniul.
    O sa ma lamuresc cum se prezinta situatia cu compania Romarg si voi continua demersul inceput. Nu poate fi vorba de prejudicii de imagine aduse site-ului administratiei prezidentiale atata timp cat www.presidency.ro este in limba engleza si defineste, practic, o cladire administrativa (sper sa nu ma insel…), implicit un grup de oameni, iar proiectul pe care vreau sa il desfasor vizeaza un singur om, fara nici o legatura cu domnul presedinte Traian Basescu. Plus ca deja exista site-ul www.presedintie.ro, care functioneaza fara nici o problema. Sper sa gasesc sprijin din partea mass-media, cu atat mai mult cu cat sunt un coleg din breasla. Inca ceva: as dori sa va pot aduce la cunostinta in ce consta proiectul meu. Poate exista persoane care, macar din dorinta de a avea ceva de spus, vor dori sa se implice. Inclusiv jurnalistii din Romania.
    Inca ceva: sper sa nu va suparati daca veti mai primi e-mail-uri de la mine… Am in curs de desfasurare cateva anchete foarte interesante, si mi-ar placea sa putem colabora.

    P.S.:

    Va dau cuvantul meu de onoare ca nu am stiut ca dictonul apartine lui Hitler...

    P.P.S.:

    Sper ca domnul Berdeli sa nu numeasca "antisemit"... Din nou...




    Inca o data le multumesc celor de la Jurnalul National.

    http://www.jurnalul.ro/articole/144649/presedintele-romaniei-e-scos-la-vanzare

    ReplyDelete