Feb 9, 2009

Oprescu s-a scos primar la Bucale pe barba unui brasovean

Un secret bine pastrat, care iata ca nu mai e secret:) Creierul campaniei electorale a lui Sorin Oprescu pentru Primaria Bucurestilor a fost un sociolog brasovean. Pe care nu-l cheama Claudiu Coman, ca rezultatul lui Oprescu ar fi fost mai mare de 100%. Este vorba de un barbos ludic si marxist convins, fan inflacarat al lui Ion Iliescu si unul dintre artizanii asa numitului "fenomen proteve". Fost consilier la presedintia Romaniei in primul mandat al lui Iliescu si sfatuitor cu greutate al lui Adrian Sarbu, boss-ul ProTv. Deja-i destul de limpede ca e vorba de Gheorghe Onut, conferentiar universitar si doctor pe deasupra la Catedra de Sociologie a Universitatii Transilvania. Daca are vreo sansa la presedintia Romaniei smecherul ala de Dambovita pe care l-a victimizat atat de bine Onut? Acelasi Onut i-a zis ca niciuna.

7 comments:

  1. Anonymous1:24 PM

    Si staniolul marmotea ciocolata ...
    Sau de fapt psd-ul, in frunte cu el lider minimo si olandezul de sector, au sprijinit din subteranele meandrelor concretului candidatura doctorului ...

    ReplyDelete
  2. Anonymous1:32 PM

    Iar am dat enter unde nu trebuia ...
    Nu spun ca barba brasoveanului nu a dat si ea cateva sfaturi, dar de aici si pana la ”creierul campaniei electorale” e o cale mult prea lunga spre a fi parcursa de catre aceasta barba.

    ReplyDelete
  3. Stimate domn dezinformare,
    Este adevarat ca un brasovean a fost creierul campaniei lui Oprescu pentru primaria capitalei, dar nu este Onutu spre stiinta d-voastra. Avem in brasov si alti oameni care sunt capabili si care stiu ce au de facut. Daca doriti relatii despre acesti oameni va putem furniza pentru ca sunt cu adevarat profesionisti chiar daca nu le place sa se afiseze in public cu rezultatele lor.

    ReplyDelete
  4. Da, dorim relatii despre acesti oameni capabili de a fi in stare

    ReplyDelete
  5. Anonymous4:09 AM

    SA VA LAUDATI SINGUR...CAM PREA DE TOT

    ReplyDelete
  6. Anonymous1:53 PM

    Eu stiu asa: fiecare jurnalist are obligatia de a verifica informatia pe care urmeaza sa o publice din cel putin doua surse credibile (asta dupa modelul european - modelul american obligand chiar la minim 3). Articolul de mai sus cred ca e scris dupa urechea vreunui student la Sociologie care a pus botul la spusele lui Onut si cam atat... Mentionati si voi sursa, ca asa se face, iar daca nu, copiati modelul Catavencu si scrieti undeva la subsol: "barfa". Cam subtiri abordarea si informatia, dupa cum spuneam, pute a zvon de coridor universitar.

    ReplyDelete
  7. Anonymous11:33 AM

    Daca spuneti ca este vorba despre un "marxist convins", clar nu este vorba despre Gh. Onut.

    ReplyDelete