May 4, 2009

Lider PNL ameninta golaneste "BrasovNews"

"Incultul de la Brasov News care mananca resturile lasate de Scripcaru,da-i numarul meu de telefon ca ii aranjez eu intrarea in Pnl si asa vei manca si tu ca omul ,o portie intraga .Apropo,am un post liber in curte,mi-a murit cainele,sa vi cu zgarda de acasa.Rascolesc Brasovul asta si tot te gasesc,am nevoie de un caine !!!"

Dan Borcea, candidat PNL la Primaria Sacele. Amenintare lansata aici. Un mod liberal de a trata libertatea de exprimare.

Reactia liberalului Borcea este urmare a acestui articol, prin care se ironiza, cu materialul clientului, stadiul cel putin precar de cunoastere a limbii romane si materne de catre politician. Din pacate pentru el, inca nu se stie daca si pentru partidul din care face parte, nici nivelul intelectual nu este mai ridicat. Dupa cum se poate vedea din cele doua capturi de pe blogul lui. Prima a fost facuta in 30 aprilie, iar dupa publicarea pe "BrasovNews", Borcea vine cu a doua varianta, la nici doua zile diferenta. In care transpira nefericit sa demonstreze ca a trecut de clasa a IV-a.
Varianta originala. 30 aprilie

Varianta "corectata". 2 mai

19 comments:

  1. Ofticatu,ofticatu !Titlul este beton.Tu,in ce mod tratezi libertatea de exprimare?Si, vezi ,pana si tu esti de acord cu ce spune Borcea.Acum ca vedem cu totii ca te plangi ca o baba,nu-mi ramane decat sentimentul de mila .

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:16 PM

    Socant. Incultul ala se vrea om politic? Cu amenintari si jigniri ieftine. Se intorce Bratianu in mormant. PNL ar trebui sa-l excluda urgent daca se vor un partid serios.

    ReplyDelete
  3. mda...anonimule, asta cred si eu. am si facut cateva remarci la mine pe blog...asumandu-mi, cum e si firesc, tot ceea ce va urma din partea lor, a amandurora...

    brasovene, cred, ca si tine, ca folosirea propriilor lor arme e singura cale. o saptamana reusita!

    ReplyDelete
  4. Anonymous4:39 PM

    frate,cat de retardat e dobitocul...mai are nevoie si de nevasta sa-l apere

    ReplyDelete
  5. liberal vechi4:40 PM

    ce rusine!! s-a ales praful de PNL la Brasov!

    ReplyDelete
  6. virgilius5:14 PM

    Baiatul de la Sacele are in spate ani buni de furturi de lemne. El avea un gater unde taia lemnele furate de tiganii de pe acolo.
    Este o alta dovada ca la PNL cine se aseamana se aduna Puchianu / Borcea, un cuplu care devalizeaza padurile patriei.

    ReplyDelete
  7. virgilius5:34 PM

    apropo,
    sesizarile voastre au si o finalitate. Borcea a tocmit pe cineva care sa-i corecteze gramatical balivernele de pe blog

    ReplyDelete
  8. ha ha ha ha, tineti-ma, ca mor de ras! hi hi hi hi, dati-mi aer! pe bune? are corector de blog? ma intreb la ce-i mai ajuta acum, dupa ce s-a umplut de...glorie?!

    ReplyDelete
  9. Anonymous10:10 PM

    Apar si dezvaluirile...foarte bine...da doamne sa se depolitizeze DNA-ul, sa scapam de toate leprele pe care partidele nu se rusineaza deloc sa ni le scoata in fata.

    ReplyDelete
  10. Vai de capu meu... voi va uitati in oglinda dimineata ? Articolu ala a fost scris de mine in graba dupa ce am terminat blogul acela. Eu ca programator profesionist nu imi permit sa scriu gramatical corect deoarece am nevoie de viteza. Dar ce sa inteleaga asta hiena de rand! Ca niste hiene ati sarit pe acel articol! Daca nu va contine ca e scris gresit nu mai cititi in pula mea de lunetisti si pitipoance!

    ReplyDelete
  11. Andrei8:55 AM

    Bai boule (si folosesc termenul asta ca sa nu te jignesc) Toata treaba se refera la faptul ca un om politic ameninta si jigneste ziaristi, ceea ce intr-o societate democratica este de nepermis. Intelegi tu? Daca esti un kkt de programator ,,profesionist'' poti sa fi agramat si sa jignesti cat vrei, nimeni nu are asteptari de la tine, nu reprezinti nimic decat prostia ta, dar la un om politic e mai complicat. Citeste naibii comentarile si dupa aia deschide gura. Esti varza frate!

    P.S. Tu esti o hiena de rand. Vezi poate ai treaba pe Twitter si te retine manualul de gramatica, desi cred ca te-ai umilit la vreo cateva zeci de lei ca sa-ti asumi gramatica articolului.

    ReplyDelete
  12. Pixel Dublu3:07 PM

    Lunetistule! Acel om a jignit asa zis imitatie de ziarista ( mai bine zis umbra palida a unei ziariste ) din cauza voastra! Voi ati vati luat de acele greseli! In primul rand eu nu fac chestia asta pe bani. Si fata de tine imi permit un blog personal cu un domeniu personal nu un kkt de cont gratuit pe blogspot! Si uite ca pana si tu folosesti limbajul de internet ( "kkt" )! Sunt chiar suparat ca a fost corectat acel articol scris de mine! Dupa cum spuneati si voi blogosfera e libera si scriu cum vrea pula mea unde vrea pula mea !!!!

    ReplyDelete
  13. Pixel Dublu3:11 PM

    Hiena... oricum indiferent de ce zic tot pe a voastra o tineti! Degeaba zic ca eu am scris acel articol! Si acu ca am postat ceva mai tarziu ziceti ca am fost platit. Al naibi hiene.

    ReplyDelete
  14. draga pixel agramatul,
    "imitatia" de ziarista la care te referi este atat de "umbra palida" incat este citata in singurul manual de jurnalism dupa care se preda in facultatile de profil din tara si, in plus, are premii si cursuri post-universitare cate gafe gramaticale faci tu intr-o scrisoare trimisa sefului tau. adica, deloc putine.
    mai usor cu jignirile, mai ales ca nu ai nici macar barbatia de a-ti da numele pe-aici.

    ReplyDelete
  15. Andrei10:53 PM

    Intra pe blogul agramatului si o sa-i vezi si numele si poza. E nascut in 89, nici nu are sens să-l mai bagi in seamă.

    ReplyDelete
  16. andrei,
    am intrat, am vazut, am plecat. multumesc!!!!!

    ReplyDelete
  17. Lilica10:30 PM

    Dumnezeule, chiar e lider PNL? Da pe-afara de neamprostie si tupeu jegos. Chiar ca-mi vine sa emigrez!
    @BrasovNews Si in forma "corectata" au mai ramas greseli. De ce naiba nu-si schimba astia nationalitatea si cetatenia, ca tot isi bat joc de limba romana, mai rau decat ar face-o dusmanii ei.
    P.S.: Ma astept la atacuri suburbane de la ala si nevasta-sa. Sunt ca tusea si junghiul. Toxici rau, frate!

    ReplyDelete
  18. Anonymous7:26 PM

    Intradevar de nepermis...doamne in ce lume traim!!!In fine ideea este ca oricum La Brasov votam MIRCEA GEOANA

    ReplyDelete