Jan 27, 2012

Eminentul avocat Ioan Adam a prestat un remarcabil fals in acte publice

Vicepresedintele PSD Brasov, distinsul, printre studente, avocat Ioan Adam, recunoaste pentru Brasovul Tau ca are contracte cu Primaria presedintelui PDL Brasov, George Scripcaru. "Nu-i niciun secret. Societatea mea de avocatură a prestat niste servicii de specialitate" declara nonsalant fantele de catedra. Probabil ca a prestat acelasi tip de serviciu de care s-au bucurat studentele picate, de este de asemenea notorietate, intrucat un alt tip de servicii nu se regasesc in declaratia sa de interese. Acolo unde trebuia sa specifice daca a obtinut contracte finantate de la bugetul local. Dupa cum se vede, Adam si-a bagat la secret combinatiile cu Primaria lui Scripcaru.
Chiar si studentele pe care Ioan Adam le-a picat fara interes isi pot da seama lesne ca omiterea contractelor cu Primaria Brasov din declaratia de interese constituie fals in acte publice. Si uite asa, poate se amesteca ANI in treburile sale, cu sau fara permisiune. Dar, mai degraba, ar trebui sa se amestece DNA, intrucat asociatul lui Adam din casa de avocatura cu atat de mare lipici la banii primariei este chiar un subordonat politic de-al primarului. Dupa cum BrasovNews a scris in premiera, in urma cu mai bine de doi ani, Ioan Adam este asociat cu Adrian Rusu, nepot de-al sau si vicepresedinte al organizatiei judetene PDL Brasov.

Deci, recapitulare: O casa de avocatura in care sunt asociati vicepresedintele PSD Brasov cu vicepresedintele PDL Brasov obtine contracte cu ghiotura de la primaria presedintelui PDL Brasov. Iar pesedistul ascunde bine treaba asta in declaratiile semnate cu mana lui de jurist, desi "nu este niciun secret". Si, desigur, toata povestea asta "nu are legatura cu politicul".

"Sa mori tu!", ar putea spune chiar si femeia de serviciu de la decanatul lui Adam, care tot timpul l-a crezut pe dom' profesor cand zicea ca pastilele alea albastre sunt ca sa nu se mai enerveze pe imbecilele de studente ce-i veneau la usa.

2 comments:

  1. Anonymous4:43 AM

    Nu stiu de ce dar atunci cand aud sau citesc de Adam imi vin in minte jocuri de intrajutorare de marca autorizate prin anii 90 la Brasov...

    ReplyDelete
  2. Anonymous4:23 PM

    Din vreo 350 studenti in anul III am ramas vreo 30 in anul V, majoritatea tot cu restante la 2 materii de Drept Civil. Unii (mai abili la minte sau la...) s-au dovedit, la sfarsit, asi in drept civil (succesiuni).

    ReplyDelete