Apr 18, 2012

Gura dontului adevar graieste

Mihai Dontu, deputat PNL de Brasov:



PLÓȘNIȚĂ, ploșnițe, s. f. Insectă parazită, de culoare roșie, cu corpul turtit și cu miros urât caracteristic, care trăiește prin crăpăturile pereților sau ale mobilelor și se hrănește cu sângele omului (sursa)

Deputatul Dontu nu se hraneste chiar cu sangele omului, ci numai cu sudoarea lui. Mai exact, cu banii rezultati din taxele si impozitele recoltate de la cetatenii romani. Dupa cum spune chiar Dontu in declaratia de avere, vreo 400.000 de euro pe care azi ii vedem si nu sunt, daca zice el ca nu provin din contracte cu statul.

Poate intelege si deputatul Dontu: bugetul european, de unde el a primit cei 400.000 de euro nerambursabili se formeaza inclusiv cu contributia Romaniei, adica bani din taxele si impozitele romanilor. Romania trebuie sa cotizeze din momentul aderarii la UE si pana in 2013 nu mai putin de 5.5 miliarde de euro, bani care intr-o forma sau alta se intorc inapoi. Inapoi prin afacerile politicienilor, dupa cum se vede. Si pana una alta, agentia aia care a fost atat de generoasa cu stomacul de plosnita al deputatului PNL si viitor candidat USL este o institutie a statului roman.

No comments:

Post a Comment