Aug 6, 2012

Iata cum securistul Paraschiv distrugea vieti si cariere


"Obiectiva se situează pe poziţii duşmănoase, are manifestări deosebit de grave la adresa politicii partidului şi statului nostru, face comentarii denigratoare la adresa nivelului de trai din ţara noastră comparativ cu alte ţări şi şi-a exprimat convingerea că de anumite greutăţi pasagere întâmpinate de ţara noastră vinovată ar fi conducerea de partid şi de stat, apreciind că ar trebui schimbată”.

"Au făcut comentarii ostile privind nivelul de trai din ţara noastră comparativ cu cel din Occident, afirmaţii privind o pretinsă lipsă de drepturi şi libertăţi cetăţeneşti în ţara noastră, comparativ cu ţările capitaliste, ascultau şi comentau duşmănos ştirile transmise de posturile de radio străine”.

Masurile dispuse de ofiterul de Securitate Nicolae Paraschiv:

"Incadrarea informativă cu surse având posibilităţi pe lângă obiectivă în scopul stabilirii de noi date privind activitatea, comentariile, preocupările şi legăturile acesteia, interceptarea corespondenţei interne (...), interceptarea convorbirilor telefonice (...), identificarea legăturilor sale apropiate şi efectuarea de verificări complexe (...) şi control domiciliar la obiectiv pentru a stabili dacă deţine materiale cu conţinut duşmănos”. 

Alte amanunte despre activitatea de securist a secretarului Primariei Brasov se pot citi in Puterea.

Fostul maior de securitate are un salariu de aproximativ 2.000 1.000 euro/lunar, bani proveniti din taxele si impozitele, din munca celor pe care i-a urmarit si terorizat in anii comunismului.


Copiii si nepotii celor carora Paraschiv le-a distrus viata ii asigura acum un venit mult peste propriile lor salarii.

Foto: Razvan Boaca

3 comments:

  1. Anonymous11:40 PM

    :) E misto partea cu "Obiectiva se situează pe poziţii duşmănoase..."
    Si totusi,pana la urma nu cred ca e mare diferenta intre ce facea musiu in preistorie si ce fac astia de la partide acum cand se schimba locatarii de la palatul Victoria sau de pe la prefecturi si CJ-uri.Macar nea Paraschiv slujea un sistem cu un partid unic batut in aparenta in cuie pe firmament!Dar astia noi tradeaza si impoulleaza aiurea vecini,prieteni si dusmani la gramada fara fir rosu calauzitor,fara mama,fara tata...Nu ma dau in vant dupa paraschivi dar nu poti sa nu vezi si sa auzi,realitatea e cu noi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous12:27 PM

      53825 ron anual inseamna 4485 lunar adica mai putin de 1000 euro...nicidecum 2000 euro.

      Delete
    2. Calculul e corect, desigur :) I-au mai redus de atunci http://www.adevarul.ro/locale/brasov/Fost_ofiter_de_securitate-secretarul_municipiului_Brasov_are_9250-5_lei_venit_lunar_0_262173798.html

      Delete