Mar 19, 2013

Kim Ir Sen Pateu, reales la al V-lea congres PSD Brasov

La sfarsitul saptamanii trecute, oamenii de incredere ai lui Pateu, Mihai Ghirda si Liviu Lupu, au fost alesi, din nou, lideri ai organizatiei municipale a PSD Brasov. Dintre toti pesedistii din oras, interlopul Ghirda si proxenetul Lupu au fost cei mai buni, curati si, vorba premierului, cei mai cinstiti. Ti-e si groaza sa te gandesti cine mai face parte din organizatia municipala, probabil ca membrii PSD Brasov sunt tocmai pacientii de la sanatoriul de maxima siguranta de la Codlea.



Oricum, alegerea celor doi arata ca jocurile sunt facute pentru presedintia organizatiei judetene. Pentru a cincea oara (cel putin), Constantin Nita va fi ales iar presedinte al filialei. Este sef din 1996, cand i-a luat locul lui Emil Stoica, si nu s-a mai lasat dus de atunci. Este sef de cand era Iliescu presedinte al partidului, care partid se chema PDSR, adica in cretacic. De atunci, conducerea PSD s-a schimbat de vreo trei ori, dar Pateu a ramas de neclintit. Ce-i drept a intinerit, paru-i este tot mai negru, nici tuleiele nu-i mai rasar sub nas.

Cu peste 20 de ani de domnie neintrerupta peste o organizatie politica,  foarte probabil ca Pateu nu se va lasa dus nici in 2017. Un om cu o asemenea experienta nu poate sa lase partidul pe mana interlopilor si a proxenetilor.

1 comment:

  1. Anonymous9:48 PM

    Il va detrona Scripi, dupa ce va fi primit cu mare bucurie in pesedeu. Orice nash isi are nashul.

    ReplyDelete