Nov 7, 2013

Te doare mintea la maxim: Cariera lui Adrian, bagat in politica de nevasta

Consilierul judetean PNL Adrian Maxim este dupa gratii pentru ca a convins un medic sa-l declare cu "fobie la ace" pentru a nu i se lua alcoolemia dupa ce a fost prin baut la volan. Cum a ajuns un asa maxim inteligent sa faca politica la nivel inalt la Brasov? Sa-l lasam pe el sa vorbeasca.

Maxim participa ca "spectator" la revolta muncitorilor brasoveni din 1987 despre care crede ca a avut loc in 15 septembrie.

În 15 septembrie 1987, era o după-amiază caldă de toamnă, bătea vântul. La un moment-dat, o vecină a soacrei mele mi-a spus că nici nu ne dăm noi seama ce se întâmplă în centru. Din curiozitate, am mers imediat acolo să văd ce se întâmplă, şi erau foarte mulţi braşoveni şi muncitori din Steagu’, pe care i-am recunoscut după salopete, dar şi alţii, muncitori sau curioşi . (...) Din ziua următoare au fost chemaţi la interogatoriu, cu vizite la domiciliu. Eu nu am avut de probleme din cauza prezenţei mele acolo, pentru că doar am fost spectator, însă alţii însă au avut mult de suferit.

Maxim intra in afaceri ca "primul om de la Minolta".

Prin ‘87, începusem să lucrez în colaborare cu concernul japonz Minolta. Mai ştiţi reclama aia cu „chemaţi oamenii de la Minolta”. Eu am fost primul om de la Minolta. Am organizat reţeaua de distribuţie service copiatoare Minolta pe Transilvania. Am continuat să colaborez cu ei până în 1993, între timp obţinându-mi şi o autorizaţie de liber profesionist „Service Calculatoare şi Copiatoare Maxim”.

In sfarsit, a venit momentul ca Maxim sa faca politica.

Pe 14 februarie ‘96, ziua îndrăgostitilor, eram un om mulţumit. Pe 15, am descoperit că agoniseala mea a trecut Prutul. Fără voia mea şi fără ca Poliţia să mai aibă ceva de făcut. Înţelegeţi ce vreau să spun, eram sărac din nou, dar cel mai grav e că-mi dispăruse complet cheful de muncă. Jucam fotbal în spatele Sălii Sporturilor şi nu-mi ardea de altceva. Nevastă-mea a zis că trebuie să mă socializez şi eu, să-mi găsesc ceva să-mi scoată gândurile negre. Am intrat în politică, în Partidul Democrat, printr-un prieten de familie.

Toate aceste compuneri de clasa a 4-a se gasesc pe site-ul genialului politician, adrianmaxim.ro.


Ce-i drept, pentru a face cariera in politica brasoveana, inteligenta este un handicap la care liderii politici precum Aristotel Cancescu au fobie. Dar nimic nu scuza insa promovarea unor prosti care mai sunt si ticalosi pe deasupra in functii publice. Pentru ca seful PNL Brasov l-a bagat pe Maxim in Consiliul Judetean, in locul lui Sebastian Grapa, dupa ce a avut loc comicaria penala cu alergia la seringi.

Cancescu l-a promovat pe Maxim deplin constient ca inteligentul  a recurs la actiuni penale pentru a scapa de alcoolemie si ca explodarea cazului ii va umple pe liberalii brasoveni de penibil. Mai e cineva treaz prin PNL Brasov?

No comments:

Post a Comment