Feb 19, 2014

Fiica primarului PDL Scripcaru, angajată în Bucureşti de nevasta deputatului PNL Donţu

Fiica primarului Braşovului, Andreea Scripcaru, a fost angajată în noiembrie 2013 în cadrul Oficiului Român pentru Drepturi de Autor, pe post de consilier debutant. Şefă a ORDA era atunci Adriana Donţu, fost prefect al Braşovului şi nevastă a deputatului PNL Mihai Donţu.

Andreea Scripcaru a devenit consilier debutant în cadrul „Serviciului IT, Relaţii Internaţionale şi Proiecte”. După cum se poate vedea din documentul de mai jos, fiica primarului Braşovului a fost prima admisă la concurs, de pe o listă de candidaţi ce conţinea nu mai puţin de 36 de nume.


Andreea Scripcaru nu a ajuns într-un loc total străin la Bucureşti. Directoare la ORDA era o foarte bună cunoştinţă a tatălui său, fostul prefect al Braşovului Adriana Donţu.

Adriana Donţu a fost prefect  în perioada 1 august 2007 - 1 octombrie 2008. Numită pe acest post de Aristotel Căncescu, care pe atunci se afla în război cu George Scripcaru, Donţu a fost suspectată apoi de colaboraţionism cu primarul, motiv pentru care a şi fost înlocuită după numai un an. În iunie 2012, la scurt timp după ce USL a ajuns la putere, Donţu a fost desemnată direct de către Victor Ponta în fruntea ORDA. Ulterior, ea şi-a manifestat recunoştinţa scăpându-l pe premier de acuzaţia de „plagiat”.

După cum BrasovNews a anunţat în premieră (EXCLUSIV: Cum l-a scapat nevasta deputatului brasovean Dontu pe premierul Ponta de plagiat), Adriana Donţu a fost schimbată recent, pe 13 februarie, din funcţie. „In loc sa realizeze atributiile de control al activitatii organismelor de gestiune colectiva, fiindca si-a luat tainul, acestea au declansat un atac asupra a tot ce inseamna functionar cu atributii de control si asupra tuturor proceselor-verbale de control”, au specificat surse din ORDA.

Într-o declaratie pentru HotNews, Adriana Donţu a lăsat de înţeles că se va întoarce în Braşov, unde se pare că o aşteaptă o funcţie caldă. Cea care a angajat-o pe fiica primarului Scripcaru se va ocupa de accesarea de fonduri europene într-o instituţie subordonată Primăriei.

3 comments:

  1. Poate fata nu seamana cu ta-su si si-a luat pe bune examenul. A absolvit Saguna cu a 3-a nota la Bac. http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=index&s_id=91461

    ReplyDelete
  2. Fata asta si-a petrecut toata viata, toata copilaria, invatand! In viata mea nu am vazut un copil mai dedicat ca acesta! Un exemplu: a renuntat sa mearga la un concert al trupei favorite PENTRU CA AVEA CURS!!!! Cati studenti fac asta? Va zic eu: EA! Nu o matrasiti, faceti o mare cretinatate!

    ReplyDelete
  3. Anonymous2:47 PM

    CINE ESTE POPESCU DANIEL ?

    ReplyDelete