Feb 16, 2014

De unde au cocalarii PSD Brasov bani de BMW X5. Iata de la cine

Raspundem cu intarziere curiozitatii cititorilor privind sursa fondurilor din care secretarul general al PSD Brasov, Marius Dunca, si-a tras BMW X5 in mijlocul strazii. Pentru improspatarea memoriei: Asa parcheaza un cocalar PSD din Guvern.


















Acum sa privim imaginea de mai jos, de unde s-ar putea trage concluzia ca proximitatea unor maestri ai sifonarii banului public, precum ministrul Pateu si credinciosul sau sofer Ghirda, a avut oaresce influenta asupra conturilor celui din mijloc, Marius Dunca.
















Dar poza nu este deloc tendentioasa. Fiind ministru al Energiei, Pateu i-a facut loc lui Marius Dunca in AGA de la Complexul Energetic Oltenia, ca reprezentant al statului. In aceasta calitate, Dunca incaseaza o indemnizatie pe sedinta de 25% din salariul sefului companiei, care este in jur de 4.000 de euro. Pac sedinta, in care se scobeste in nas, pac mia de euro in buzunarele lui Dunca.

Legaturile lui Dunca cu piata si producerea de energie sunt aceleasi ca ale lui Pateu, adica zero. Dunca este specialist in termene de valabilitate ale carnatilor, ca vicepresedinte la Protectia Consumatorului, si in dat cu matura, ca patron al unei firme de curatenie din Brasov cu zero clienti. Dar sa nu ne luam dupa aparente, adevaratele competente se vad in grosimea portofelului si dupa marca masinii.

2 comments:

  1. Anonymous5:15 PM

    Voteaaza-ti liceul preferat !!
    http://highschoolpoll.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  2. Constantin Nita un mare escroc si un slab politician a educat foarte bine un alt mare escroc in devenire si un foarte slab politician, Marius Dunca.
    Romania a avut politicieni slabi si foarte slabi dupa 1989 iar noua generatie nu face exceptie. Cei mai batrani multi dintre ei sunt foarte bogati, iar cei mai tineri, vezi Marius Dunca, cauta cu orice pret sa isi depaseasca inaintasii in hotie, minciuna si coruptie, doar pentru a se imbogatii…
    Pacat ca astfel de specimene de politicieni gen Marius Dunca & co, isi transmit genele mai departe in timp facand copii…deh..se gasesc fete prostute care sa le dea nastere unor astfel de progenituri…

    ReplyDelete