Dec 8, 2008

Infractorul pesedist Lazar Maior recidiveaza cu agresiunile


Un jurnalist de la BrasovulTau a fost agresat de interlopul Dorin Lazar Maior. „De dumneavoastră o să mă ocup eu personal de acum înainte!” a suierat puscariasul. Jurnalistul a lasat ca aceste cuvinte sa se piarda intr-un text despre cum Maior pregatea un fel de revolutie de trotuar in fata unei banci cu care are niste treburi intime. Poate ca ar trebui reamintite cateva dintre antecedentele pesedistului pentru ca amenintarea sa fie luata mai in serios.

Bataile si smardoielile dirijate de Lazar Maior au notorietate nationala. Putini stiu sau isi mai aduc aminte ca printre victimele acestui simpatic personaj se numara si ziaristi.

In 1999, un ziarist din Sibiu care scrisese despre unul dintre nenumaratele scandaluri violente iscate de Maior s-a trezit in plin cosmar. "Evenimentul Zilei" povestea: "Tot anul trecut, un ziarist din Sibiu a depus si el o plingere impotriva lui Maior pe care-l acuza de agresiune si tilharie. Ziaristul a scris in plingerea penala, pe care a inaintat-o Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Coruptiei din cadrul IPJ Brasov, cum a fost atacat de Maior si de oamenii acestuia, care l-au batut mar, ca razbunare pentru un articol pe care l-a semnat ziaristul, in care facea dezvaluiri legate de afacerile lui Maior. Ziaristul spunea ca ani la rind a fost urmarit si hartuit de oamenii lui Maior, insa autoritatile nu au luat vreo masura deoarece jurnalistul sibian nu a prezentat destule probe." Un alt ziarist din Brasov a fost vanat si amenintat de gorilele lui Maior cam in aceeasi perioada.

Si agresiunea gibonului continua. Din perspectiva trecutului sau, amenintarea lui Maior la adresa jurnalistului de la BrasovulTau suna cumplit. Insa are parte de o simpla constatare timida din partea celui vizat, in timp ce publicatia care-l gazduieste n-are nicio reactie. Din partea colegilor de presa nu se aude nimic. Pai, sa nu zburzi pe mutrele lor, daca sunt asa de slabi? Daca ridica unul capul, jap!, sa invete comportamentul respectuos. Ia uite, a iesit si Postolachi la incalzire sa pocneasca ceva ziarist! Ca stau ca mieii.

4 comments:

  1. Anonymous2:35 PM

    Da. Ziaristii sunt "de vina" pentru toate matrapazlicurile "onorabililor"... Nu ma indoiesc ca unii ar dori sa-i bage la "urgente" (si nu ar fi ceva iesit din comun, au fost cazuri)

    ReplyDelete
  2. despre cine este vorba si ce anume i s-a intamplat omului? eu il sustin. vreau detalii.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. @Sebeni E vorba de Maria Petrascu

    ReplyDelete