Dec 19, 2008

Mostra de manipulare in decembrie 1989. Care a facut sa moara brasoveni

Teodor Brates, prezentator TVR, afirma panicat ca in sediul televiziunii s-a descoperit o bomba pusa de elemente provocatoare. Dupa care anunta ca, la Brasov, provocatorii incearca sa destabilizeze situatia si face apel la populatie sa iasa in strada. Pentru a mari tensiunea, este prezentat dispozitivul infernal.



Apelurile lui Brates, insotite de bomba sau alte amenintari iminente, au scos in strada zeci de mii de brasoveni inflacarati, din care 68 si-au pierdut viata. Conform martorilor si cercetatorilor, la Brasov a inceput sa se traga DUPA difuzarea primului apel. Pana atunci "situatia" era relativ stabila. Este cunoscut ca aceste "apeluri" aveau rolul de a spori panica, pregatind astfel terenul pentru afirmarea salvatorului cu front, Ion Iliescu. Dupa cum se vede, masinaria infernala a lui Brates este un banal lacat cu cifru electronic.

2 comments:

  1. Anonymous8:47 PM

    In realitatea, din cauzele enumerate de dvs. de altfel bine stiute de multi ani, la Braşov, nu au fost doar 68 de morti. Cifra aceasta este "oficializata" [n Raportul Comisiei de ancheta conduse de....regizorul Revolutiei,Sergiu Nicolaescu, si preluata si de Raportul SRI Cifra reala si demonstrabila a mortilor de la Brasov este de circa 300. Parchetul Militar Brasov stie acest lucru, ca si cei care, chipurile , s/au ocupat de aflarea si pedepsirea vinovatilor pentru mortii din decembrie 89.MARIA PETRASCU

    ReplyDelete
  2. Anonymous8:56 PM

    Si, apropo, cui ii pasa de morti si de raniti, ii pasa cuiva in afara de familiile acestora! Sa fim seriosi!
    MARIA PETRASCU

    ReplyDelete