Jan 30, 2009

Domnul Radu are o problema

buna ziua ,ma numesc dl. radu si m-am dus ieri sa-mi fac buletinu impreuna cu propietara care ma in spatiu si mi sa cerut actele mele,iar la propietera i s-a cerut actul de identitate (pe care este trecuta strada ferenc szelmer ,,fosta strada muncii,,,si actul de casa care este trecuta stada muncii) ,iar a doua zi ne-a chemat de la biroul unde se fac buletinele acum ,o functionara care nu stie unde este strada ferenc szelmer cred ca este angajata noua si nu stie nimic in brasovu asta ca majoritate-a functionarilor care sun platiti pe bani statului, domnu primar am aceasta problema cu aceasta strada (desi este atit de mica si cu un nume atit complicat care nici politia sau cind suni la urgente la spital sau alta problema) te pune sa o repeti inca o data cind o spui si te intreaba ei pe unde vine ,adica in ce zona din brasov ca ei nu au auzit de ea, imi este greu mie sa o pronunt sau la copii care locuiesc pe aceasta strada cind sunt intrbati de colegii ,prieteni si profesori lor de la scoala pe ce strada locuiesc. sunt multe de spus dar nu vreau sa va retin cu aceasta problema caci stiu ca aveti multe de facut si sper ca veti gasi o solutie . va multumesc anticipat si va doresc mult succes.

Sesizarea a fost inregistrata in urma cu doua luni. Desi limbajul utilizat este foarte familiar domnului George, domnul Radu n-a primit nici pana azi raspuns.

1 comment:

  1. este strada Muncii din cartierul Steagu. De ce naiba i-o fi zis Szemler Ferencz nimeni nu ştie. Apropo, dl Botorog stă pe acea strada e vecin cu dl. Radu.

    Pentru că Botorog nu şi-a plătit întreţinerea de 8 ani de zile, CET-ul a tăiat căldura şi apa caldă întregului bloc.

    Domnul Radu are acum 2 probleme :)

    ReplyDelete