Jan 9, 2009

Ganea de la TEX isi face patronul milog si mancator de rahat

Redactorul-sef de la "Transilvania Expres", Alexandru Ganea, se revolta nevoie-mare ca fostii parlamentari solicita inca o indemnizatie echivalenta cu salariul pentru a face fata tranzitului catre viata civila. Si se apuca dragul moralist de Ganea sa numere averile nesimtitilor, ajungand la o inspirata concluzie cum ca e "niste milogi", domnule! "Toti astia, si altii ca ei, se milogesc si la bani publici, sa nu cumva sa ramana vreun leut de la stat neincasat!(..) De ce se face atata caz de-o suma "de tot rahatul"?, se strofoaca milogii. Pai, daca e un rahat, cum se cheama aia care se inghesuie sa-si bage mainile in el si sa-l indese in buzunare?" Corect si indisputabil de adevarat.

Actionarul majoritar de la "Transilvania Expres" este milionar in euroi. Cu toate acestea se strofoca an de an sa smulga ba de la bugetul Primariei, ba de la cel al Consiliului Judetean cate un rahat de 30.000 de euro. Se milogeste la bani publici pentru a sustine performantele automobilistice ale sarmanului sau fiu, Mihai Marinescu. Aplicand asupra actiunilor sale schema logica si axiomatica a slujbasului sau Ganea, cum se cheama ca se numeste Marinescu Senior?

3 comments:

 1. Mihai Marinescu este o speranta a Brasovului in materie de automobilism.Ca pasiunea o face pe bani publici nu este deloc intamplator.
  Scripcaru supune la vot,inConsiliul Local,acolo unde detine majoritatea partidul din care provine,sume importante de bani publici pentru sponsorizarea pasiunii pentru curse de masini.In schimb Transilvania Expres nu sufla un cuvintel contra lui Scripcaru. Daca ne uitam in celebrul ziar vedem editoriale cu pozele unor vajnici ziaristi,mari ganditori si mari independenti, care detin foarte bine tehnica ideilor supte din pix.Iti vine asa o scarba incat te intrebi de ce l-am impuscat pe Ceausescu

  ReplyDelete
 2. Anonymous1:19 AM

  La TEX nu exista un actionar majoritar.

  ReplyDelete
 3. La TEX cel mai important actionar e Marinescu, se spune că ar fi aproape majoritar.

  ReplyDelete